Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeerium tutvustab Tourestil ohustatud liike (2006-02-17 12:18:55)

 

Keskkonnaministeerium tutvustab tänasest kuni pühapäevani kestval turismimessil Tourest 2006 loodusliku loomastiku ja taimestiku ohustatud liikidega rahvusvahelise kaubanduse konventsiooni ehk CITES-i.

Keskkonnaministeerium kui CITES-i korraldusasutus Eestis on Tourestil väljas näitusega, mis annab lühidalt ülevaate CITES-i konventsioonist ja selle reeglitest ning tutvustab eraldi probleemsemaid looma- ja taimeliike ja nendega tehtavaid tehinguid.

Infomaterjali näitlikustamiseks on välja pandud ka tollis ja kaubanduses konfiskeeritud CITES-i alla kuuluvatest isenditest valmistatud tooteid. Näiteks saab näha krokodilli topiseid, haruldaste kaslaste nahku, roomajate nahkadest valmistatud kingi ja kotte, korralle, elevandiluust esemeid jpm.

CITES-i rakendamise üks raskuspunkte ongi just avalikkuse teadlikkus - enamik CITES-i reeglite rikkumisi tehakse teadmatusest. Keskkonnaministeeriumi stend messil aitabki kaasa selle probleemi leevendamisele.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 17.02.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.