Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu hakkab uurima linlaste rahulolu (2013-04-03 13:04:31)

Sel kevadel alustab Tartu taas linlaste rahulolu uuringuga. Ülelinnaline elanike küsitlus „Tartu ja tartlased“ toimub tänavu juba viiendat korda.

„Tartu linnas on kujunenud traditsiooniks küsida regulaarselt elanike arvamust erinevate linnaelu valdkondade kohta. See annab hea ülevaate, kuidas linnas elu paremini korraldada ja milliste valdkondade arendamisele järgnevatel aastatel rohkem tähelepanu pöörata,“ ütles linnapea Urmas Kruuse. „Viimane arvamusuuring „Tartu ja tartlased“, mis viidi läbi 2008. aastal, näitas, et tervelt 91 protsenti tartlastest on oma linnaga väga rahul. Pingutame selle nimel, et linlaste rahulolu oleks veelgi suurem.“

Arvamusuuringu eesmärk on välja selgitada tartlaste rahulolu oma eluaseme ja selle lähiümbrusega, teenuste kättesaadavuse ja kvaliteediga ning võimalustega kaasa rääkida linnaarengu küsimustes. Lisaks käsitletakse muid tartlaste elu-olu puudutavaid teemasid. Arvamusi ja hinnanguid erinevate eluvaldkondade kohta küsitakse 1500 tartlaselt vanuses 16 70 aastat.

Traditsioon linnaelanike arvamust küsida sai alguse juba 1986. aastal TRÜ linnalabori teadlaste eestvedamisel ning alates 1998. aastast korraldatakse uuringut regulaarselt iga viie aasta tagant. Nii pikaajalisi ja regulaarseid uuringuid ei tehta üheski teises Eesti linnas.

Tänavu viib uuringu läbi riigihanke võitnud uuringu- ja konsultatsiooniettevõte Cumulus Consulting OÜ,

Küsitlejaid on tartlaste kodudesse oodata mais, esialgseid tulemused loodetakse saada juulis ja lõplikud analüüsid, mis sisaldavad võrdlusi varasemate uuringutega, selguvad septembris.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 03.04.2013 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.