Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pakendikeskuses müügil lisaks takunöörile ka sisali- ja kanepinöör (2013-03-21 11:16:44)

Takunöör on heaks abiliseks taimede sidumisel, dekoreerimisel, vorsti ja singi kinnitamisel, saunavihtade tegemisel ning kõige muu kinnitamisel. Takunöör on pikaajalise traditsiooniga kasutusel olnud põllumajanduses, aianduses ja tööstuses. Takunöör on täielikult biolagunev, seega võib selle hooaja lõpus rahulikult jätta komposti hulka. Takunöör on tugev ja vastupidav ning ei vigasta taimi.

Takunöör

Takunöörist tugevamaks loetakse sisalinööri, mis on tekstuurilt karestatud, veniv ja vastupidav soolasele veele. Sisalinöör sobib samamoodi kasutamiseks põllumajanduses, aianduses ja tööstuses. Sisalinöörist valmistatud köit kasutatakse näiteks ka kassi mängumajades kraapimispostide katmiseks. Meil müügil olev sisalinöör on valget värvi, mis on eriti ilus dekoreerimiseks. Sisalinöör pole kuigi vastupidav pidevale vees ligunemisele.

Sisalinöör

Kanepinöör on lisaks tugevusele vastupidavam ka UV-kiirgusele ja hallitusele. Meil müügil olev kanepinöör on kaetud vahakihiga, mis muudab nööri veelgi vastupidavamaks ilmastikule ning lihtsustab sõlmede tegemist. Kanepinöör on siiski täielikult biolagunev.

Kanepinöör

Kanepinööri on võimalik rakendada väga erinevates kasutusvaldkondades, näiteks ehete valmistamisel, kodumajapidamises, laevanduses, põllumajanduses, aianduses, riiete ja vaipade valmistamisel, tööstuses ning ehitusel.

Erinevaid nööre saad endale osta Pakendikeskuse kauplustest Tallinnast, Tartus, Pärnus või Jõhvis. Oled oodatud tutvuma ka meie teiste toodetega.


Allikas: www.pakendikeskus.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.