Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi eelinfo 18.-24. märtsini (2013-03-18 01:03:26)

18. märts


- Minister Helir-Valdor Seeder osaleb Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil.

-
18. -31. märtsil toimub C. R. Jakobsoni Talumuuseumis lihavõtte haridusprogramm, kus tutvutakse kevadpühade kommetega.

- 18.-22. märtsil toimuvad Eesti Põllumajandusmuuseumi õpikojas koolivaheaja meisterdamisprogrammid. Nädala jooksul õpitakse tegema laste rahvarõivaid, nukkusid, puidutööd, linnupesakaste jms.

19. märts

- Minister Helir-Valdor Seeder osaleb Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil.

- Kantsler Ants Noot ning teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osalevad Vabariigi Valitsuse teadus- ja arendusnõukogu istungil, kus üheks teemaks on ministeeriumi teadus- ja arendusasutuste (Jõgeva Sordiaretuse Instituudi ja Eesti Maaviljeluse Instituudi) ümberkorraldamine.

20. märts

- Põllumajandusministeeriumis toimub arutelu Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi meetmete valiku ettevalmistamiseks, mis keskendub kalatöötlemissektori konkurentsivõime tõstmisele perioodil 2014-2020.

21. märts

- Põllumajandusministeeriumis toimub vesiviljelussektori arengustrateegia koostamise arutelu perioodiks 2014-2020.

- Teadus- ja arenguosakonna juhataja Külli Kaare esineb Eesti Maaülikoolis toimuval konverentsil „Terve loom ja tervislik toit 2013 “ettekandega „Teadmussiire uuel MAK-i perioodil“.

- Eesti Piimandusmuuseumis toimub lastele (mängu)hiirte meisterdamise töötuba. Valminud hiiri kasutab muuseum maikuus algavas muuseumimängus.

22. märts

- Minister Helir-Valdor Seeder esineb Olustveres toimuval konverentsil „Põllumees kui tippjuht“ ettekandega „Eesti põllumajanduse ja maaelu võimaluse Euroopa Liidu uuel finantsperioodil“. Põllumajandusminister autasustab ja kuulutab esimest korda välja „Põllumajandussektori tippjuht 2013“.

- Minister Helir-Valdor Seeder kohtub Jõgeva Sordiaretuse Instituudi töötajatega. Arutelu teemaks on ministeeriumi teadus- ja arendusasutuste ümberkorraldamine.


Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.