Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti pürib Vene turule (2006-02-14 12:23:22)


15. veebruaril korraldab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK)koostöös Põllumajandusministeeriumi ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega Eesti Suursaatkonna kaasabil Eesti-Vene ärikontaktpäeva. Eesti ettevõtete ja Vene kaubanduse kontaktpäev toimub 13.-17. veebruarini Moskvas aset leidva rahvusvahelise toidumessi ProdExpo 2006 ajal.

Põllumajandusministeeriumi Eesti Toidu Arengukava raames korraldataval kontaktpäeval tutvustavad oma tooteid TÜ A-Mari, TÜ Agroberry, AS Kohuke, AS Liviko, AS Onistar, AS Salvest, AS Tallinna Piimatööstus, AS Uvic ja AS VGA Kaubandus. Samuti võtab kontaktpäevast osa Eesti Piimaliit.

Moskvas toimuv arvult juba 13. ProdExpo2006 on Vene ja Ida-Euroopa suurim rahvusvaheline toiduainetööstuse mess, kus sel aastal osaleb rohkem kui 1400 firmat 61 maalt. Eesti ettevõtete huvi on tutvuda messi käigus Moskva turu ootuste ja võimalustega ning luua otsekontakte kaubanduse esindajatega. 15. veebruaril Eesti Saatkonna ruumides toimuv kontaktpäev on meie ettevõtetele väga hea võimalus tutvustada oma toodangut otse otsustajatele. EPKK juhatuse liikme Olav Kreeni sõnul on Venemaa praegune sotsiaalne, poliitiline ja majanduslik seis Eesti jaoks väga soodne. Logistilise lisaväärtuse pakub Eestile ka soodne asukoht Venemaa naabrina.

EASi Moskva esindaja Georg Poslawski sõnul on vene-eesti ärikontaktpäev esimene sarnane üritus, kus osalevad nii vene jae- kui hulgikaubanduse esindajad, samuti Venemaa tööstus- ja kaubanduskoja ning Moskva linnavalitsuse esindajad. "Vene toiduainete jaekaubanduse turg on üks dünaamilisemalt arenevaid ja pakub Eestile tohutuid võimalusi. Kui me praegu vene suunal sammu ei astu, on oht lõpuks sellest ringist välja jäädagi," nentis Poslawski.

Eesti oli viimati ühisstendiga Moskvas väljas sügisesel World Food Moscow toidumessil. Tookord osales Eestist kümme ettevõtet. Järgmine venesuunaline mess, kus EPKK Eesti ühisstendi organiseerib, on 11.-14. aprillini Peterburis toimuv toidumess Interfood.

Allikas: EPKK 14.02.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.