Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 11. nädala eelinfo (2013-03-11 02:49:42)

Esmaspäev, 11. märts

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder kohtub USA suursaadikuga Eestis hr Jeffrey D. Levine´ga.

Teisipäev, 12. märts
- Kell 10–17 toimub põllumajandusministeeriumis maaelu arengukava 2014 – 2020 ettevalmistav juhtkomisjon, kus on arutlusel järgmised meetmed: põllumajanduslik keskkonnatoetus, piirkondlik mullakaitse toetus, keskkonnasõbraliku aianduse toetus, kohalikku sorti taimede kasvatamise toetus, ohustatud tõugu looma pidamise toetus, poolloodusliku koosluse hooldamise toetus.

- Välissuhete ja arenduse asekantsler Olavi Petron avab arengukoostöö projekti "Toiduohutusreeglite rakendamine Gruusia ettevõtetes" avaseminari Gruusia Toiduohutusametis. Projekti eesmärk on Gruusia piimasektori töötleva tööstuse ettevõtjate toiduohutussüsteemide alase teadlikkuse tõstmine.

- kell 14.00 kohtub välissuhete ja arenduse asekantsler Olavi Petron Gruusia põllumajandusministeeriumi aseminister Ilia Kvitaishviliga, et arutada põllumajandusalast koostööd Gruusia ja Eesti vahel.

- Kell 13 toimub Raplamaal Põllumajandusameti Rapla Keskuses teabepäev „Mahepõllumajanduslik tootmine ja turustamine - võimalused mahetoidu kasutamiseks lasteasutustes“. Teabepäeva eesmärk on viia kokku mahetootjate, -töötlejate, turustajate, omavalitsuste, koolide ja lasteaedade esindajad, et arutada üheskoos mahetoidu kasutamise võimalusi Raplamaa lasteasutustes.

Kolmapäev, 13. märts
- Kell 11 kohtub põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ministeeriumi allasutuste juhtidega, et arutada uue avaliku teenistuse seaduse rakendamise teemal.

Neljapäev, 14. märts
- Kell 10 osaleb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder Vabariigi Valitsuse istungil.

- Kell 13 toimub Ida-Virumaal Avinurme Elulaadikeskuses teabepäev „Mahepõllumajanduslik tootmine ja turustamine - võimalused mahetoidu kasutamiseks lasteasutustes“. Teabepäeva eesmärk on viia kokku mahetootjate, -töötlejate, turustajate, omavalitsuste, koolide ja lasteaedade esindajad, et arutada üheskoos mahetoidu kasutamise võimalusi Ida-Virumaa lasteasutustes.
- Kell 16 osaleb minister Seeder EOK täitevkomitee koosolekul.

Reede, 15. märts

- Kell 10 osaleb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder metsandusliku ühistegevuse IV konverentsil “Teeme metsandusliku ühistegevuse korda!” Tartus Eesti Maaülikooli aulas.

- Põllumajandusministeeriumis kohtuvad kalandusvaldkonnaga seotud ametkondade, teadusasutuste ja õppeasutuste esindajad, et arutada Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi meetmete valikut, mis on suunatud kalandusvaldkonna juhtimiseks vajalike andmete kogumisele, teadus- ja arendustegevusele ning kalanduse kontrollile ja järelvalvele.

- Kell 14.00 avab minister Seeder Eesti Põllumajandusmuuseumis rohelise investeerimisskeemi vahendite ja Põllumajandusministeeriumi poolt eraldatud vahenditega rekonstrueeritud endise lauda ja linamaja ning muuseumi peahoone ehk endise häärberi ekspositsioonihooned.

- Kell 16 kohtub minister Seeder Tartumaa põllumeestega, et tutvustada arenguid uue perioodi maaelu arengukava ja otsetoetuste osas.


Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.