Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põhjarannikul on jääle minek ohtlik (2013-03-07 01:25:28)

Seoses kevadiste muutlike ilmadega on jääolud muutunud ohtlikuks ning inimesed peaksid mererannas olema väga tähelepanelikud.

Valvas peaks kindlasti olema tavapärastel pealinna mereäärsetel puhkealadel Pirita, Viimsi ja Stroomi randades ning Russalka juures ja ka teistel hea juurdepääsuga mererandadel.

Tallinna kordoni merevalveteenistuse vanema Toomas Lindjärve sõnul on jääkate sõltuvalt tuulest ja temperatuurist muutlik ning kalda ääred võivad olla täis rüsijääd, mille peal ronimine võib olla ohtlik.

Lindjärve sõnul tuleb erilist tähelepanu pöörata lastele. „Lapsevanemad peavad olema oma laste suhtes valvsad, kuna lapsed võivad mänguhoos märkamatult kaldajää peale tikkuda,“ ütles Lindjärv.

Nähes hätta sattunud inimest, tuleks koheselt helistada hädaabinumbrile 112. Iseseisvalt ei maksa hädasolijat jää pealt päästma minna, kuna nii võib päästja ise omakorda õnnetusse sattuda. Vajadusel antakse hädaabinumbrilt helistajale juhiseid, kuidas abi oodates tuleks toimida.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.