Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maailma aiad Helsingi Messikeskuses (2013-04-06 08:10:05)

Helsingi Messikeskuses toimuv mess Kevadaed näitab seekord suurepärast üldhaljastusala ning kaheksat kõige erinevamat teemaaeda. Käesoleva aasta messi teema on maailma aiad. Messil saab tutvuda nii värvika Aasia aia kui ka modernse euroopaliku õuega. Esile on toodud uusimad trendid ning kõige leidlikumad lahendused. Teemaaiad pakuvad uusi ideid sadadel ruutmeetritel.

Messi üldhaljastusalale on paigutatud keskpark, kus tutvustatakse teemaaedu üle kogu maailma. Pargi keskel kulgeb tee, mille ääres avanevad külastajatele Euroopa, Lõuna-Ameerika, Aafrika ja Aasia eri piirkondade aiad:

Hispaania aed;

Skandinaavia aed;

Kesk-Euroopa aed;

Vahemeremaade aed;

Islandi aed;

Jaapani aed;

Maroko aed;

Brasiilia aed.

Keset parki on ülakorrusel vahuveinibaar. Sealt kõrgelt avaneb vaade keskpargile igas suunas. Allkorrusel on aga omakorda audio- ja videomaastik, kus antakse ülevaade kogu maailma aedadest.

Teemaaiad kujundavad eri firmad ja ühingud. Tutvustav materjal on pärit peamiselt Soomest. Taimevalikus on ka väga eksootilisi liike.

Saa osa nii linnaõuede kui ka unelmate aedade meeleolust Helsingi Messikeskuses! Tule ja imetle erinevaid teemaaedu kogu maailmast!

Kempsuseminar

Tule ja leia kempsuseminarilt uusi ideid, kuidas valida õige kuivkäimla! Seminaril käsitletakse kuivkäimla valikut mõjutavaid tegureid, erinevaid probleeme ja nende lahendusi ning kempsu hooldamisega seotud küsimusi. Külastajatel on võimalus jagada seal ka omaenda kogemusi ja esitada küsimusi.

Aeg: laupäev, 13.04. kell 13-15

Koht: Ballroom 1

Kõigi aegade suurim „kempsukvartal“, mis paikneb 300 ruutmeetril, esitleb messi Oma suvila (OmaMökki) raames erinevaid kuivkäimlaid, mis on mõeldud nii siseruumidesse kui ka õue, matkaradadele ja isegi restoranidesse. Selles kvartalis on välja pandud kõik Soome turul müüdavad kuivkäimlad.

Soome kuivkäimlatele spetsialiseerunud ühendus Käymäläseura Huussi ry on toonud kokku kuivkäimlate tootjad, maaletoojad ja müüjad. Seltsil on messil oma väljapanek, kust saab vastuseid pakilistele küsimustele kuivkäimla kasutatavuse ja sobivuse ning muidugi ka käimlajäätmete töötlemise ja kasutamise kohta näiteks aedades ja peenramaal.

Rõdu on otsekui lisatuba, mida sisustatakse tänapäeval nagu muidki kodu ruume. Sinna on vaja mööblit, tekstiile, valgustust ning taimi. Kevadaia messil on võimalik tutvuda üle kümne erineval viisil sisustatud rõduga, kus on esindatud uusimad trendid ja stiilid. Rõdude väljapanekut esitlevad hallis 6 selle valdkonnaga tegelevad firmad. Nad on projekteerinud ja sisustanud rõdud vastavalt erinevatele teemadele. Tule ja saa uusi mõtteid ka oma rõdu kujundamiseks!

 

Allikas: Profexpo OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.