Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Homme toimub päästeteenistuse aumärkide üleandmine (2013-02-18 15:49:42)

Teisipäeval annavad siseminister Ken-Marti Vaher ja Päästeameti peadirektor Kalev Timberg üle päästeteenistuse aumärgid.

Elupäästja Medaliga tunnustatakse 39 inimest, kes tänu ennastsalgavale ning kangelaslikule tegutsemisele on päästnud inimese elu. Elupäästja Medali saajate seas on 19 eraisikut.

Rakvere päästekomando päästjat Urmas Kaldmat tunnustatakse elu päästmise eest kolmandat korda.

Elupäästja Medaliga tunnustatakse Tuulemaa sotsiaalmaja töötajat Sergei Kasatkinit, kes päästis tulesurmast kaks last, kellest noorim oli 8-kuune.

Elupäästja Medal annetatakse kümnele Läti kodanikule, kes päästsid uppumissurmast Eesti rallipaari. Vallo Nuuter ja Alari Kupri kaotasid Lätis korraldataval kiiruskatsel auto üle juhitavuse ning auto maandus tagurpidi tiiki. Appi tõtanud kümme Läti kodanikku suutsid teha oma parima, et Eesti rallisõitjad autost välja saada, kaldale tuua ja elule aidata.

Siseminister Ken-Marti Vaher annab Päästeameti peadirektorile üle päästeteenistuse kõrgeima aumärgi Suure Kuldristi. Kalev Timberg on Päästeameti peadirektorina aidanud kaasa siseturvalisuse loomisele, arengule ja toimimisele ning tema eestvedamisel on Päästeametist kujundatud tugev organisatsioon.

Eesti päästeala arendamise ning koostöö edendamise eest annetatakse Suur Kuldrist Soome siseministeeriumi päästeteenistuse osakonna direktorile Pentti Partanenile.

Päästeteenistuse Kuldristi saab silmapaistvate teenete eest päästealal ning rahvusvahelise koostöö edendamise eest Lõuna päästekeskuse juhi asetäitja Mart Haljaste.

Päästeteenistuse Hõberist annetatakse seitsmele ning Päästeteenistuse Medal 37 inimesele.

Siseminister ning Päästeameti peadirektor annavad üle Eesti Päästemeeskonna missioonimedalid Etioopia missioonil osalenud päästemeeskonna liikmetele.

Päästeamet annab aumärke üle Eesti Vabariigi 95. aastapäeva puhul.

Allikas: Päästeameti 18.02.2013 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.