Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 8. nädala eelinfo (2013-02-18 04:45:07)

Esmaspäev, 18. veebruar

- Kell 13 toimub Eesti kalanduse strateegia 2014-2020 ekspertkomisjoni istung, kus arutatakse Euroopa Liidu 2014-2020 finantsperioodil kutselise kalapüügisektori arendamiseks Euroopa Merenduse ja Kalandusfondist rakendatavaid meetmeid.

- Kell 13 osaleb minister Helir-Valdor Seeder Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil.

- Kell 15 vastab minister Helir-Valdor Seeder Riigikogus arupärimisele.


Teisipäev, 19. veebruar

- 19.-21. veebruaril on Eestis visiidil Pihkva oblasti põllumajandusameti direktor Nikolai Romanov. Delegatsioon saabub Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu kutsel

- Kell 11 toimub 2014-2020 maaelu arengukava ettevalmistava juhtkomisjoni istung, kus tulevad arutusele uue programmiperioodi mitmekesistamise, koolituse ja nõuande ning keskkonnameetmed.
- Kell 13 toimub Paides teabepäev „Mahepõllumajanduslik tootmine ja turustamine – võimalused mahetoidu kasutamiseks lasteasutustes“.
Teabepäeva eesmärk on viia kokku mahetootjate, -töötlejate, turustajate, omavalitsuste, koolide ja lasteaedade esindajad, et arutada mahetoidu kasutamise võimalusi Järvamaa lasteasutustes. Teabepäeva ajakava http://www.pikk.ee/sundmused/2013/02/19/3740.
Kolmapäev, 20. veebruar

- Kell 15 algab esimene hobumajanduse ümarlaud. Arutatakse hobuste tõuaretuse ja järelevalvega seotud küsimusi.

Neljapäev, 21. veebruar

- Kell 13 kuulutatakse Põllumajandusministeeriumis toimuval pidulikul aastapäevaaktusel välja 2012. aasta parim piimakarjakasvataja ja
lihaveisekarjakasvataja. Aktusel antakse üle ka ministeeriumi
teenetemärgid.
- Kell 13 toimub kutselise kalapüügi korraldamise ja arendamise komisjoni istung, kus arutatakse Euroopa Liidu 2014-2020 finantsperioodil kalanduse korraldamiseks ja arendamiseks vajalike teadus-, arendus- ning järelvalvemeetmete rakendamist.

- Kell 13 algab Eesti Maaülikooli Mahekeskuses teabepäev „Mahepõllumajanduslik tootmine ja turustamine - võimalused mahetoidu kasutamiseks lasteasutustes“. Teabepäeva eesmärk on viia kokku mahetootjate, -töötlejate, turustajate, omavalitsuste, koolide ja lasteaedade esindajad, et arutada mahetoidu kasutamise võimalusi Tartumaa lasteasutustes. Teabepäeva ajakava www.pikk.ee/sundmused/2013/02/21/3743.
- Kell 15 kohtub Pihkva oblasti põllumajandusameti direktor Nikolai Romanov ministeeriumi kantsleri Ants Nooda ning Veterinaar- ja Toiduameti direktori Ago Pärteliga. Arutatakse põllumajanduskoostööd Pihkva oblasti ja Eesti Vabariigi vahel.
- Kell 15 osaleb minister Helir-Valdor Seeder Kaitseliidu keskjuhatuse koosolekul.


Reede, 22. veebruar

- Kell 14 osaleb minister Helir-Valdor Seeder Viljandi Ühendatud kutsekeskkooli lõpuaktusel.


Allikas: Põllumajandusministeerium




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.