Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnainspektsiooni juht sai noomituse (2006-02-10 16:16:50)


Minister Villu Reiljan kirjutas täna alla käskkirjale, millega määras Keskkonnainspektsiooni (KKI) peadirektorile Ain Purgale distsiplinaarkaristuseks noomituse teenistuskohustuste mittenõuetekohase täitmise eest.

Keskkonnainspektsiooni põhimääruse järgi juhib KKI peadirektor inspektsiooni tööd, vastutab tema tegevust korraldavate õigusaktide õigeaegse ja täpse täitmise eest ning annab aru keskkonnaministrile.

Teenistusliku järelevalve käigus tuvastati, et KKI peadirektor Ain Purga ei täitnud nõuetekohaselt talle õigusaktidega pandud kohustusi KKMi ja avalikkuse teavitamisel, mis väljendus selles, et ta ei võtnud tarvitusele abinõusid adekvaatse informatsiooni edastamiseks. 10. veebruaril antud seletuses selgitas Purga, et hinnangu andmine võttis aega.

Tema sõnul jõudis ta alles 30. jaanuari õhtuks veendumusele, et tegu on keskkonna olulise kahjustamisega. Kirjalikus seletuses nõustus Purga asjaoluga, et Keskkonnainspektsioon ei teavitanud ministeeriumi nõuetekohaselt ja ta eeldas põhjendamatult, et olukorra tõsidus on ministeeriumile juba selge ja täiendavaid selgitusi ei ole tarvis.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 10.02.2006 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.