Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 6. nädala eelinfo (2013-02-04 10:18:29)

Esmaspäev, 4. veebruar
- Algusega kell 13 toimub Viljandis teabepäev „Mahepõllumajanduslik tootmine ja turustamine - võimalused mahetoidu kasutamiseks lasteasutustes“. Ajakava on üleval SIIN.
Teabepäeva eesmärk on viia kokku mahetootjate, -töötlejate, turustajate, omavalitsuste, koolide ja lasteaedade esindajad, et arutada üheskoos mahetoidu kasutamise võimalusi Viljandimaa lasteasutustes

Teisipäev, 5. veebruar
- 5. veebruaril toimub maaelu arengukava 2014-2020 juhtkomisjon, kus tulevad arutlusele uue programmiperioodi põllumajanduse ja metsanduse investeeringutoetused – väikeste põllumajandusettevõtete arendamine, investeeringud põllumajandusettevõtte tulemuslikkuse parandamiseks, põllu- ja metsamajanduse taristu arendamine ja hoid, metsa majandusliku ja ökoloogilise elujõulisuse parandamine ning metsandussaaduste töötlemine ja turustamine.

- Kell 16.30 osaleb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder Tallinnas Raekoja platsil toimuval põllumeeste toetusaktsioonil.

Kolmapäev, 6. veebruar
- Põllumajandusministeeriumis toimub ümarlaud Maaelu arengukavas 2014-2020 maapiirkonna määratlemise teemadel. Maapiirkonna määratlemine on maaelu arengukava koostamise protsessi osa ning teatud maaelu arengukava alusel antavaid toetusi on võimalik rakendada üksnes maapiirkonnas, nt majandustegevuse mitmekesistamine ja Leader.

Neljapäev, 7. veebruar
- Kell 14 osaleb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder Sõmeru vallas Lääne-Virumaal KEVILI Põllumajandusühistu viljaterminali nurgakivi panekul. KEVILI viljaterminal on üle 30 aasta esimene rajatav viljaelevaator Eestis. Viljaterminali ehitus läheb maksma kokku 7,7 miljonit, millest 1,92 miljonit eurot on maaelu arengukava vahenditest.

- Veterinaar- ja Toiduamet saab 20-aastaseks.

- Põllumajandusministeeriumis toimub Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõukogu koosolek, kus on arutlusel tagatise taotlused ning MESi kaasabi kevadtööde finantseerimisel.

- Algusega kell 13 toimub Rakvere Vanalinna Koolis teabepäev „Mahepõllumajanduslik tootmine ja turustamine - võimalused mahetoidu kasutamiseks lasteasutustes“. Ajakava on üleval SIIN.
Teabepäeva eesmärk on viia kokku mahetootjate, -töötlejate, turustajate, omavalitsuste, koolide ja lasteaedade esindajad, et arutada üheskoos mahetoidu kasutamise võimalusi Lääne Virumaa lasteasutustes.

Reede, 8. veebruar

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder külastab Viljandi Gümnaasiumi, kus räägib õpilastele toidutootmisest ja -ohutusest.

Kell 11.30 kohtuvad minister Seeder ning välissuhete ja arenduse asekantsler Olavi Petron Viljandis nõuandekeskuste juhtidega, et arutada nõuandeteenuse tuleviku teemal.


Allikas: Põllumajandusministeerium



 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.