Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 4.-10. veebruarini (2013-02-04 10:13:38)

Esmaspäeval, 4. veebruaril algusega kell 14 toimuval Riigikogu keskkonnakomisjoni istungil arutatakse uue jahiseaduse eelnõud.

Esmaspäeval, 4. veebruaril algusega kell 11 toimub Karala külaseltsi majas Karala-Pilguse hoiuala ja Pussa käpaliste püsielupaiga kaitsekorralduskava koostamise avalikkuse kaasamise koosolek.
Kaitsekorralduskava koostab Pärandkoosluste Kaitse Ühing (PKÜ). Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud. Tööd rahastatakse „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007-2013“ ja sellest tuleneva „Elukeskkonna arendamise rakenduskava“ prioriteetse suuna „Säästva keskkonnakasutuse infrastruktuuride ja tugisüsteemide arendamine“ meetme “Looduse mitmekesisuse säilitamine” programmi „Kaitsekorralduskavade ja liikide tegevuskavade koostamine looduse mitmekesisuse säilitamiseks“ alusel Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

Esmaspäeval ja teisipäeval, 4. ja 5. veebruaril toimuvad Matsalu rahvuspargi, Rajametsa ja Haeska hoiualade ning Puiatu püsielupaiga kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosolekud:
4. veebruaril algusega kell 10 Kõmsi rahvamajas (Kõmsi küla, Hanila vald);
4. veebruaril algusega kell 15 Matsalu looduskeskuses (Penijõe küla, Lihula vald);
5. veebruaril algusega kell 10 Rõude külamajas (Rõude küla, Martna vald);
5. veebruaril algusega kell 15 Ridala Põhikoolis (Panga küla, Ridala vald).
Tutvustatakse kava koostamise protsessi, ajakava ja ala väärtusi.
Kaitsekorralduskava koostaja on SA Eestimaa Looduse Fond ning kava rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest. Oodatud on kõik huvilised.

Neljapäeval, 7. veebruaril algusega kell 14 kohtub keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Eesti Jäätmekäitlejate Liidu juhatusega, et arutada prügimajanduse aktuaalseid probleeme.

Neljapäevani, 7. veebruarini on avatud registreerimine 12. veebruaril toimuvale Euroopa Liidu puidumääruse infopäeval osalemiseks. Infopäeval keskendub uue kehtima hakkava puidumääruse sisu ja mõju tutvustamisele.
Päevakava ja rohkem infot saab Keskkonnaministeeriumi veebist http://www.envir.ee/1194681
Neljapäeval, 7. veebruaril algusega 15.00 toimub Kiidjärve raamatukogus Ahja jõe ürgoru maastikukaitseala kaitse-eeskirja ja tsoneeringu muutmise avalik koosolek.

Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut (EMHI) viib läbi kliendiküsitlust veebilehel www.emhi.ee esitatava info kohta. Vastuseid oodatakse 17. veebruarini.
EMHI-l on käsil uue veebilehe väljatöötamine, mille jaoks on oluline saada tagasisidet püsikülastajatelt - mida peetakse oluliseks ja kuidas saaks seda oma uuel kodulehel esitleda nii, et ilmainfo oleks sobivas mahus ja vormis kõigi jaoks paremini kättesaadav. Küsitlust saab täita aadressil www.connect.ee/uuring/284286248/.


Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.