Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2013-01-28 16:22:05)

Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti prefektuurides 193 avaldust ja teadet kuritegudest, seal hulgas 1 raskete tervisekahjustus, 5 röövimist, 2 avaliku korra rasket rikkumist, 104 varavastast kuritegu, neist 91 vargust (15 eluruumidest, 25 sõidukitest), 6 sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Tabati 41 alkoholijoobes, ja 9 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 3 narkootikumide vahendamise, 20 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 608 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 27 välismaalast, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, 1 salakaubavedamise juhtum, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR
Tallinn

Röövimised

Politseile anti teada, et 26. jaanuaril kella 5 paiku rööviti Sauna tänaval 29-aastaselt mehelt mobiiltelefon ning rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 350 eurot.

Politseile teatati, et 27. jaanuaril kella 4.50 paiku üritati Kreutzwaldi tänaval röövida omanikult sõiduautot. Politsei pidas sündmuskohal kahtlustatavana kinni ja toimetas jaoskonda 40-aastase Igori.

Kehalised väärkohtlemised

Politseile anti teada, et 25. jaanuaril kella 23.35 paiku löödi Kopli tänaval asuva meelelahutusasutuse juures 25-aastast noormeest. Politsei pidas kinni 34-aastase Juri ja 30-aastase Paveli ning toimetas nad kahtlustatavatena jaoskonda./3

Politseile teatati, et 26. jaanuaril kella 00.15 paiku löödi Suur-Karja tänaval asuva meelelahutusasutuse ees 18-aastast noormeest.

Politseile teatati, et 26. jaanuaril kella 3 paiku löödi Aia tänaval 25-aastast noormeest. Politsei pidas kinni ja toimetas kahtlustatavana jaoskonda 21-aastase Villo.

Politseile anti teada, et 26. jaanuaril kella 18 paiku löödi Vindi tänaval asuvas korteris 24-aastast noormeest.

Politseile teatati, et 26. jaanuaril kella 21.20 paiku löödi Nõmme teel asuvas hoones 16-aastast noormeest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 16-aastase noormehe.

Politseile anti teada, et 26. jaanuaril kella 20 paiku löödi Kanepi tänaval asuva maja trepikojas 50-aastast naist.

Politseile teatati, et 27. jaanuaril kella 6 paiku löödi Ehitajate teel asuva meelelahutusasutuse juures 30-aastast meest.

Vargused

Ajavahemikul 21. – 26. jaanuar varastati Õismäe teel asuvast korterist ehteid. Kahju on 1000 eurot.

Ajavahemikul 24. – 25. jaanuar varastati Kopli tänaval asuvast korterist erinevaid tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

25. jaanuaril varastati Õismäe teel asuvast korterist arvuti koos hiire ja klaviatuuriga, tahvelarvuti ja mobiiltelefon. Kahju on 2800 eurot.

26. jaanuaril varastati Ümera tänaval asuvast korterist kaks sülearvutit, ehteid ja alkoholi. Esialgne kahju on 13 093 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile teatati, et 25. jaanuaril kella 12.40 paiku löödi Kose vallas Kose alevikus asuva maja trepikojas 52-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni ja toimetas jaoskonda 40-aastase mehe.

Politseile teatati, et 25. jaanuaril kella 13.55 paiku löödi Maardus ühise joomingu käigus 60-aastast meest.

Vargused

Ajavahemikul 25. – 26. jaanuar varastati Kernu vallas asuva talu lukustamata laudast vints ja lüpsimasin. Kahju on 550 eurot.

Ajavahemikul 25. – 27. jaanuar varastati Kernu vallas lukustamata endisest sigalast vanametalli. Kahju on 5000 eurot.

26. jaanuaril varastati Maardus Keemikute tänaval asuvast korterist mobiiltelefon. Kahju on 280 eurot.

26. jaanuaril üritati Viimsi vallas asuvast viljakuivatist metalli varastada. Omanik märkas kahtlast tegevust ja teatas sellest kohe politseile. Politsei pidas sündmuskohal kahtlustatavana kinni 24-aastase Paveli.

Ajavahemikul 26. – 27. jaanuar varastati Sakus asuvast garaažist kaks valuvelge koos rehvidega. Kahju on 200 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Muu sündmus
27. jaanuaril peeti Jõgeva vallas Viruvere külas sündmuskohal kinni kaks meest, kes püüdsid tehase territooriumilt varastada erinevaid masinaosi. Kahju on 1800 eurot.

Tartumaa

Vargused
Ajavahemikul 26.-27. jaanuar varastati Vara vallas Kargaja külas harvesteri John Deere paagist 150 l ja samas olnud mahutist 800 l diislikütust. Kahju on 1350 eurot.

Ajavahemikul 22.-27. jaanuar murti Tartu vallas Igavere külas sisse talumajja ja kõrvalhoonetesse. Esialgsetel andmetel varastati puulõhkumismasin, keevitusaparaat ja muid esemeid.

Ajavahemikul 26.-27. jaanuar murti Kambja vallas Mäekula karjääris sisse veoautosse ja varastati raadiosaatja President ning paagist 500 l kütust. Kahju on 1050 eurot.

26. jaanuaril päeva jooksul murti Tartus Kalevi tänaval sisse eramusse ja varastati kaks sülearvutit Mac Pro ning rahakott koos 300 euro ja valuutaga.

Ajavahemikul 26.-27. jaanuar varastati Tartus Sepa tänaval firma territooriumilt avariilise sõiduki MB esiosa koos mootori ja käigukastiga.

Ajavahemikul 16.-27. jaanuar varastati Kambja vallas Mäeküla karjääris seisnud kahe buldooseri paagist kokku 250 l diislikütust. Kahju on 330 eurot.

Kelmus
25. jaanuaril esitati Tartus Riia tänava valuutavahetuses klienditeenindajale Venemaa 500-rublane suveniirraha.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised
Politseile laekus teade, et 23. jaanuari lõi tuttav purjus naine Helme vallas Koorkülas teist naist lumelabidaga, põhjustades kannatanule füüsilist valu.

Politseile laekus teade, et 27. jaanuaril lõi alkoholijoobes mees Valgas Tartu tänava eramus abikaasat, põhjustades kannatanule füüsilist valu. Löömises kahtlustatav mees toimetati esialgu kainenemisele.

Võrumaa

Vargus
27. jaanuaril varastati Võrus Pikk tänava asutusest mobiiltelefon Samsung Galaxy ja kuldkett. Varguses kahtlustatav isik peeti kinni. Kahju on 350 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 9.–25. jaanuar tungiti Kadrina vallas Jõepere külas suvekodusse ning kõrvalhoonetesse. Vargad viisid ära mootorsae, keevitusaparaadi jõukaablit, keevitus- ja kompressorikaablit. Kahju on 700 eurot.

25. jaanuaril varastati Rakveres Narva tänaval parklas sõiduautolt Toyota Land Cruiser esimesed lisatuled väärtusega 1500 eurot.

Ajavahemikul 21.–26. jaanuar varastati Sõmeru vallast Varudi-Vanakülas asuva talumaja seina äärest metallväravad ja rehealusest sõiduauto Ford Escort jahutusradiaator ning summuti. Kahju on 80 eurot.

Ajavahemikul 5. – 26. jaanuar tungiti Tapal Pikal tänaval elumajja ning kõrvalhoonesse, kust varastati paadimootor, lauaarvuti, mootorsaag ja palju teisi esemeid. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Röövimine
26. jaanuaril kella 00.30 ajal röövis seni tundmatu inimene noaga ähvardades Kohtla-Järvel Keskalleel 43-aastaselt naiselt käekoti koos isiklike esemetega. Kahju on 300 eurot.

26. jaanuaril kella 6 ajal tungis seni kindlaks tegemata mees Narvas Kangelaste tänaval kallale 26-aastasele mehele ja noaga ähvardades röövis temalt mobiiltelefoni. Kahju on 130 eurot.

Vargused
Ajavahemikul 24.–25. jaanuar varastati Sillamäel Tervise tänaval aktsiaseltsi ruumidesse, kust varastati muusikakeskus ja arvutimonitor. Kahju on 320 eurot.

25. jaanuaril tungiti Jõhvis Rakvere tänaval sõiduautosse Volkswagen Passat, kust varastati isiklikke esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 25.–26. jaanuar varastati Avinurmes Võidu tänaval bussist Scania umbes 70 liitrit diislikütust. Esialgne kahju on 90 eurot.

27. jaanuaril varastati Kohtla vallas Järve külas bussist Volvo 200 liitrit diislikütust. Kahju on 260 eurot.

Asja omavoliline kasutamine
27. jaanuaril võttis 39-aastane mees Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuvast parklast bussi Volvo ja sõitis sellega Kohtla valda Järveküla külla.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
Ajavahemikul 21. detsember kuni 25. jaanuar tungiti Türi vallas Põikva külas tallu ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Vargus
Ajavahemikus 24.–25. jaanuar varastati Oru vallas Linnamäel ettevõtte sõidukitest kütust. Kahju on 408 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
24. jaanuaril kella 3 ajal löödi Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuse läheduses 27-aastast meest.

19. jaanuaril kella 00.20 paiku löödi Pärnus Supeluse tänaval 51-aastast naist.

Vargus
16. jaanuaril kella 2 ja 3 vahel varastati Pärnus Niine tänaval sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.

Otsingu- ja päästetööd
26. jaanuaril kella 23.30 paiku sai politsei teate, Pärnu kesklinna sillal kagu suunal nähti aeglaselt langevat punast raketti. Sündmust kontrollima läinud Pärnu kordoni toimkond võimalikke abivajajaid ei leidnud.

27. jaanuaril kella 21.40 teatas Häirekeskus politseile, et Pärnu lahe jääl nähti arvatavalt auto või saani tulesid. Pärnu kordonist väljunud toimkond teatas kella 23 paiku, et tuled kuuluvad Pärnu sadamasse suunduvale kaubalaevale ja teda saatvale alusele.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 24.–25. jaanuar tungiti Kohila vallas Prillimäe alevikus Rebase tänaval abihoonetesse ja varastati tööriistu. Kahju on 210 eurot.

Saaremaa

Vargus
Ajavahemikul 25.–26. jaanuaril varastati Pihtla vallas Kaali külas kahest sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.