Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 5. nädala eelinfo (2013-01-28 01:21:10)

Esmaspäev, 28. jaanuar

- Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb EL põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil Brüsselis, kus arutatakse ühise kalanduspoliitika reformipaketti. Samuti teeb uus eesistujariik Iirimaa ülevaate oma järgmise poolaasta tööprogrammist ning ühise põllumajanduspoliitika reformipaketi menetlemise ajakavast.

Teisipäev, 29. jaanuar

- Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder kohtub OECD Kaubandus- ja põllumajandusdirektoraadi peadirektori Ken Ash’iga, et arutada Eesti seisukohti ja koostööd põllumajandus- ja kalandusvaldkonnas.

- Kell 11 esitleb Ernst & Young Baltic AS Põllumajandusministeeriumi tellimusel valminud uuringu „Avalikuks kasutamiseks mõeldud objektide mõju kogukonnale ning investeeringute vajadus sotsiaalse ja tehnilise infrastruktuuri parandamiseks maapiirkondades“ tulemusi.

Uuringu eesmärk oli analüüsida, mida on külameetme toetuste abil külade arendamisel ja uuendamisel ära tehtud, kuidas see on kogukondadele mõjunud, milline on hetkeolukord ning milline on sotsiaalse- ja tehnilise infrastruktuuri toetusvajadus maapiirkondades.

Tutvustamisele tulevad järgnevad uuringus kajastatud teemad:
- avalike kooskäimiskohtade olukord ja kasutamine
- kogukonnateenused
- toetusvajadus külade uuendamisel ja arendamisel
- nõuandeteenus

- Kell 14.30 toimub põllumajandusministeeriumi suures saalis Maaelu arengukava 2014-2020 keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi avalik arutelu, mille käigus antakse ülevaade arengukava kavandamise protsessist ning tutvustatakse keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi.

Kolmapäev, 30. jaanuar

- Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder külastab kokandusvõistluse Bocuse D’Or’i finaalvõistlust Prantsusmaal Lyonis, kus Eesti esindajana osaleb Egoist’i peakokk Heidy Pinnak.
- Kell 13–17 toimub põllumajandusministeeriumis Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi meetmete arutelu Läänemere traal- ja kaugpüügi sektori esindajatega.

Neljapäev, 31. jaanuar

- Põllumajandusministeeriumis toimub koostöös Põhjamaade Ministrite Nõukoguga Põhja-ja Baltimaade põllumajanduse, kalanduse, toidu ja metsamajanduse valdkonna juhtkomitee aastakoosolek. Arutatakse EL Läänemere piirkonna strateegiat ning edasist koostööd.

- Kell 13 – 17 toimub põllumajandusministeeriumis Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi meetmete arutelu rannapüügi ja sisevete püügi sektorite esindajatega.

Reede, 1. veebruar

- Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb Balti riikide põllumajandusministrite kohtumisel Lätis. Ministrit saadavad kohtumisel välissuhete ja arenduse asekantsler Olavi Petron ja eurokoordinatsiooni büroo juhataja Jaanus Heinsar.

Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.