Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 28. jaanuarist-3. veebruarini (2013-01-28 01:17:06)

Teisipäeval, 29. jaanuaril osaleb keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Radisson Blu Hotel Tallinnas (Rävala pst 3) WEC-Eesti energiapoliitikat käsitleval avakonverentsi paneeldiskussioonis, mille teemaks on Eesti tulevikuvisioonid energiapoliitikas.

Teisipäeval, 29. jaanuaril algusega kell 11 toimub Keskkonnaministeeriumi ja Eesti Veeühingu ühisseminar, kus arutatakse veemajanduskavade rakendamist, veekogudele avalduva reostuskoormuse kirjeldamist ning märgalade olulist veemajanduse jaoks. Seminar toimub Tallinnas, Keskkonnateabe Keskuses (Mustamäe tee 33). Seminarile on oodatud osalema veemajandusküsimustega kursis olevad ning teised asjast huvitatud isikud. Osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine.

Teisipäeval, 29. jaanuaril algusega kell 15 toimub Väike-Maarja vallamaja II korruse saalis (Pikk tn 7) Äntu maastikukaitseala kaitsekorralduskava koostamisprotsessi raames teine avalikkusele suunatud kaasamiskoosolek. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad, kohalike omavalitsuste esindajad ja teised asjast huvitatud.

Kolmapäeval, 30. jaanuaril algusega kell 17.30 toimub Viljandi Linnaraamatukogus (Tallinna tn 11/1) loodusõhtu „Hääled ja lõhnad vees“. Loodusõhtu külaliseks on Eesti Maaülikooli Limnoloogiakeskuse vanemteadur dr Arvo Tuvikene. Loodusõhtul antakse lühiülevaade kaladest ja nende nõudlustest elukeskkonnale, põhjalikumalt käsitletakse kalade meeli, eriti haistmist ja kuulmist. Korraldamist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus. Osalemine on kõigile tasuta. Loodusõhtu kestvuseks on ligikaudu 2 tundi.

Teisipäeval, 29. jaanuaril kella 13-15 toimub Sarve maastikukaitseala kaitsekorralduskava koostamisprotsessi raames esimene avalikkuse kaasamise koosolek Hiiu maavalitsuse saalis (Leigri väljak 5, Kärdla). Kaitsekorralduskava koostaja on Pärandkoosluste Kaitse Ühing (PKÜ). Tutvustatakse kava koostamise protsessi ja ala väärtusi. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud isikud.

Kolmapäeval, 30. jaanuaril kell 14 kohtub keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus uue Jaapani suursaadik Tetsuro Kaiga.

Kolmapäeval, 30. jaanuaril kell 15 kohtub keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus USA suursaadik Jeffrey D. Levine’iga, et arutada muu hulgas kliimamuutuste ja õlireostuste tõrje teemal.

Kolmapäeval, 30. jaanuaril kella 16-18 toimub Pärnu keskraamatukogu (Akadeemia 3) suures saalis loodusõhtu teemal „Seiku loomade elust ja kokkupuudetest inimesega“. Zooloog Tiit Maran, PhD kõneleb sellest, keda me peame loomaks ja kuidas me neid tajume. Juttu tuleb haruldastest ja tavalistest liikidest ning nende tähtsusest. Loodusõhtul osalemine on tasuta. Eelregistreerimine kuni 29. jaanuarini meiliaadressil merike.palginomm@keskkonnaamet.ee

Kolmapäeval, 30. jaanuaril algusega kell 11 toimub Nõmme raba looduskaitseala kaitsekorralduskava koostamisprotsessi raames avalikkuse kaasamise koosolek Türi vallamajas (Türi linn, Kohtu tn 2, 3. korruse saal). Kaitsekorralduskava koostaja on OÜ Hendrikson & Ko. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud ja teised asjast huvitatud.

Neljapäeval, 31. jaanuaril kell 14 kohtub keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Eesti Looduskaitse Seltsi esimees Jaan Riisiga, et arutada looduskaitse aktuaalsetel teemadel.

Neljapäeval, 31. jaanuaril kella 18-20 toimub loodusõhtu teemal "Kotkad ja internet" Kuressaare Keskkonnaameti kontoris saalis (Tallinna 22). Seekord on Kuressaare loodusõhtu külaliseks loodukaitsebioloog ja Eestimaa Looduse Fondi poolt eelmisel aastal noore looduskaitsja aunimetuse pälvinud Renno Nellis, kes pajatab lugusid Eesti suurimatest ja uhkeimatest lindudest, nende jälgimisest veebikaamerate ning saatjate abil. Eelregistreerimine kuni 29. jaanuarini meiliaadressil maris.sepp@keskkonnaamet.ee. Loodusõhtu on tasuta.

Neljapäeval, 31. jaanuaril algusega kell 14 toimub Aheru järve, Kaasjärve, Kõvvõrjärve, Lõõdla järve, Majori järve, Pabra järve, Palojärve ja Uiakatsi järve hoiualadekaitsekorralduskavade koostamisprotsessi raames avalikkusele suunatud kaasamiskoosolek Võru Vallavalitsuse saalis (Võrumõisa tee 4a, Võru).
Kohale on oodatud hoiualadega piirnevate maade omanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud. Kaitsekorralduskava koostaja on OÜ Looduslik valik. Kaitsekorralduskavad koostatakse aastateks 2013-2022.

Neljapäeval, 31. jaanuaril algusega kell 10 toimub Ida- ja Lääne-Virumaa keskkonnahariduse konverents Jõhvis. Konverentside ettekanded keskenduvad sel aastal keskkonnahariduse võimalustele ja väljakutsetele ning töötubades antakse teadmisi ja metoodilisi võtteid õpetamiseks alates lasteaiast täiskasvanuteni.
Konverentsid (sh transport) on osalejatele tasuta.


Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.