Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsanduse eelinfo 14. – 20. jaanuarini (2013-01-14 14:16:37)

Eesti Metsaselts


Sel nädalal jätkub registreerimine metsandustöötajate talimängudele, mis sel korral toimuvad Lõuna-Eestis Mammaste Tervisespordikeskuses 2. veebruaril 2013.

Lisaks suusatamisele saab võistelda males, kabes, lauatennises, bridžis, koroonas ja võrkpallis. Matkamise ja looduses liikumise huvilised saavad minna tõukekelgumatkale Taevaskotta.

Parima nais- ja meessuusataja auhinnaks on osavõtt 45. Euroopa metsandustöötajate talinädalast Horvaatias 17.-23. veebruaril. Euroopa Metsandustöötajate Talinädala info on leitav <http://www.metsaselts.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=1245& Itemid=233> SIIT

Talimängudele registreerimise tähtaeg on 25. jaanuar 2013.

Talimängude juhend ja registreerimisleht on leitavad <http://www.metsaselts.ee/index.php option=com_content&view=article&id=1621: metsandustoeoetajate-talimaengud-2012 mammastes&catid=50:uudised&Itemid=55>SIIT


Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit

Reedel, 18. jaanuaril kell 9.30 toimub UPM Kymmene Otepää vineeritehases Puuinfo juhtrühma koosolek. Arutluse all on 2013. aasta Puuinfo programmi tegevuskava ja eelarve.


Eesti Erametsaliit

Neljapäeval, 17. jaanuaril algusega kell 11 toimub Eesti Erametsaliidu juhatuse koosolek Pärnumaal RMK Taali kontoris. Võõrustab Vändra MÜ.


Gustav Adolfi Gümnaasium

Esmaspäevast, 14. jaanuarist – reede, 18. jaanuarini on Gustav Adolfi Gümnaasiumis keskkonnanädal, mis seekord on pühendatud metsale. Sündmusi jagub tihedalt kogu nädalasse. Osalevad kogu koolipere ning mitmed tuntud metsandustegelased.


Allikas: Eesti Metsaselts

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.