Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsanduse eelinfo 7. jaanuarist – 13. jaanuarini (2013-01-07 14:38:37)

Eesti Metsaselts


Sel nädalal jätkub registreerimine metsandustöötajate talimängudele, mis sel korral toimuvad Lõuna-Eestis Mammaste Tervisespordikeskuses 2. veebruaril 2013.

Lisaks suusatamisele saab võistelda males, kabes, lauatennises, bridžis, koroonas ja võrkpallis. Matkamise ja looduses liikumise huvilised saavad minna tõukekelgumatkale Taevaskotta.

Parima nais- ja meessuusataja auhinnaks on osavõtt 45. Euroopa metsandustöötajate talinädalast Horvaatias 17.-23. veebruaril. Euroopa Metsandustöötajate Talinädala info on leitav SIIT <http://www.metsaselts.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=1245& Itemid=233>

Talimängudele registreerimise tähtaeg on 25. jaanuar 2013.

Talimängude juhend ja registreerimisleht on leitavad SIIT <http://www.metsaselts.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=1621: metsandustoeoetajate-talimaengud-2012-mammastes&catid=50:uudised&Itemid=55>

Eesti Erametsaliit

Kolmapäeval, 9. jaanuaril toimub Põllumajandusministeeriumis MAK 2014-2020 ettevalmistava juhtkomisjoni koosolek, kus osaleb ka EEMLi tegevdirektor Priit Põllumäe.

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit

Kolmapäeval, 9. jaanuaril kell 13.00 toimub EMÜ Metsamajas EMPLi juhatuse koosolek. Päevakorras tutvumine EMÜ metsandus- ja maaehitusinstituudi metsatööstuse osakonna tegevusega ja metsatööstusliku kõrghariduse andmisega. Samuti on päevakorras energiamajanduse arengukava (ENMAK 2030) taastuvenergia ressursside küsimused, kutseõppeasutuse seaduse muudatuseelnõuga seonduvad puidutöötlemisalase rakendusliku kõrghariduse küsimused ja 2012.aasta eelarve täitmise ülevaade.

Neljapäeval, 10. jaanuaril kell 10.00 on Kutsekojas saetööstuse ja jätkutöötlemisliini operaatorite standardite uuendamise koosolek. Osalevad Kutsekoja, EMPL, saetööstusettevõtete ja haridusasutuste esindajad.

Neljapäeval, 10. jaanuaril kell 14.00 Arengufondis energiamajanduse arengukava (ENMAK 2030) energiaressursside töörühma koosolek. Osalevad EMPL esindajad.

Erametsaomanike ühendused

Neljapäeval, 10. jaanuaril algusega 18.00 toimub Tallinnas, Pühavaimu 6. II korruse auditooriumis Tallinna Metsaomanike Seltsi rühmanõustamine teemal "Ettevõtlusega mittetegeleva metsaomaniku tulu maksustamine".

Lektoriks on maksuspetsialist Eha Kütt Maksu- ja Tolliametist.

Looduse Omnibuss

Esmaspäeval, 07. jaanuaril kell 18.00 Rahvusraamatukogus toimuv Looduse Omnibussi loodusõhtu on pühendatud 2013. aasta loomaks valitud hundile.

Loodusõhtul „Ajutine Valitsus ja Hunt“ portreteerivad aasta looma Aleksei Turovski ja Rein Maran ning hundiuurijad Ilmar Rootsi, Mati Kaal ja Marko Kübarsepp. Laulab Ajutine Valitsus hundiuurija Peep Männil, Allan Vainola ja Kalev Plink.
Hundiõhtu erikülaline Eesti Jahimeeste Seltsi tegevjuht Tõnis Korts.

Allikas: Eesti Metsaselts


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.