Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jääolud Eesti veekogudel on muutunud ettearvamatuks (2013-01-06 04:45:17)

Päästeamet hoiatab, et viimastel päevadel valitsenud plusskraadid on muutnud jää paljudel veekogudel õhukeseks ja hapraks. Mõnel pool ei ole kandvat jääd veel tekkinudki. Sellistes oludes võib olla jääl liikumine eluohtlik. Jääst läbi vajumisel võib inimene uppuda vaatamata ujumisoskusele, sest külm vesi halvab tegevusvõime mõne minutiga.

Lapsevanemad peaksid veekogude ääres hoidma oma lastel kogu aeg silma peal ja selgitama, et jää ei ole mitte mingil juhul mängukoht. Kalameestel soovitab Päästeamet samuti reaalselt hinnata õrna jääga seotud ohtusid ning veenduda enne veekogule minekut, et jää on piisavalt paks. Kindlasti tuleb jääle minnes kaasa võtta jäänaasklid, vile või helisignaal ja päästenöör, et tagada võimaliku õnnetuse korral eluga pääsemine. Tuleb arvestada ka seda, et jääkate, mis ühte inimest kannab, võib suurema seltskonna puhul puruneda.

Allikas: Päästeameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.