Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo 7.-13. jaanuarini (2013-01-05 04:51:22)

Esmaspäeval
, 7. jaanuaril algusega kell 14 toimub Risti vallavalitsuse saalis (Tallinna mnt 4, Risti) Mariemetsa looduskaitseala, Mariemetsa-Õmma hoiuala ning Tõlva kaljukotka püsielupaiga ja Õmma metsise püsielupaiga kaitsekorralduskava koostamise raames esimene kaasamiskoosolek. Tutvustatakse kava koostamise protsessi, ajakava ja ala väärtusi. Kaitsekorralduskava koostaja on Pärandkoosluste Kaitse Ühing ning kava rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest. Oodatud on kõik huvilised.

Esmaspäeval, 7. jaanuaril algusega kell 18 toimub Rahvusraamatukogus Looduse Omnibussi loodusõhtu, mis on pühendatud 2013. aasta loomaks valitud hundile. Loodusõhtul „Ajutine Valitsus ja Hunt“ portreteerivad aasta looma Aleksei Turovski ja Rein Maran ning hundiuurijad Ilmar Rootsi, Mati Kaal ja Marko Kübarsepp. Laulab Ajutine Valitsus – hundiuurija Peep Männil, Allan Vainola ja Kalev Plink. Hundiõhtu erikülaline Eesti Jahimeeste Seltsi tegevjuht Tõnis Korts. Hundiaasta kohta vaata lähemalt www.looduskalender.ee

Reedel, 11. jaanuaril algusega kell 12 toimub Kiidjärve raamatukogus Põlvamaal Ahja loodusala kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosolek. Kaitsekorralduskava koostaja on Estonian, Latvian & Lithuanian Environment OÜ (ELLE OÜ). Kava rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest. Kaitsekorralduskava eelnõuga on võimalik tutvuda 4.01.-18.01.2013 kodulehel www.environment.ee/ahja. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud isikud.

Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.