Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmuste info (2012-12-17 15:38:40)

Möödunud nädalavahetusel registreeriti prefektuurides 163 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 tapmine, 2 vägistamist, 6 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine ja 100 varavastast kuritegu. Viimaste seas oli 88 vargust (eluruumidest 10 ja sõidukitest 14) Registreeriti 8 narkootikumide omamist või tarbimist. Juhtus 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 13 inimest. Tabati 45 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 460 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, registreeriti 2 piirirežiimi rikkumist ja 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast. Piirilt saadeti tagasi 36 välismaalast, riigis viibisebaseaduslikult 4 välismaalast, avastati 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ja esitati 1 varjupaigataotlus.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn:


Röövimised

Politseile teatati, et 15. detsembril kella 1.30 paiku rööviti Lastekodu tänaval asuva toitlustuskoha läheduses 21-aastaselt noormehelt mobiiltelefon ning rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 714 eurot.

Politseile anti teada, et 15.detsembril kella 4 paiku rööviti Lastekodu tänaval 29-aastaselt mehelt mobiiltelefon ja rahakott koos sularaha ning dokumentidega. Kahju on 250 eurot.

Politseile teatati, et 15. detsembril kella 20.15 paiku röövis tuttav meesterahvas Väike-Ameerika tänaval asuvas korteris 39-aastaselt mehelt süle- ja tahvelarvuti. Kahju on täpsustamisel.

Politseile teatati, et 16. detsembril kella 2 paiku rööviti Vilde tänaval 65-aastaselt mehelt sularaha ja dokumendid. Kahju on 25 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

Politseile anti teada, et 15. detsembril kella 4.30 paiku löödi Viru väljakul asuvas meelelahutusasutuses 49-aastast meest. Politsei toimetas kahtlustatavana jaoskonda 31-aastase Rene.

Politseile teatati, et 15. detsembril kella 5 paiku löödi Pärnu maanteel asuvas meelelahutusasutuses 29-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase Aleksei ja toimetas ta jaoskonda.

Politseile anti teada, et 15. detsembril kella 21.35 paiku löödi Telliskivi tänaval 59-aastast meest.

Vargused

14. detsembril varastati Roosikrantsi tänaval asuvast korterist kaks sülearvutit, viis käekella, ehteid ja sularaha. Kahju on 6280 eurot.

14. detsembril varastati Lootsi tänava parklas seisnud kaubikust kaks tahvelarvutit ja raamatuid. Kahju on 1200 eurot.

Ajavahemikul 15. – 16. detsember varastati Ilmarise tänaval asuvast korterist sularaha ja ehteid. Kahju on 3000 eurot.

Ajavahemikul 15. – 16. detsember varastati keskturult 60 võrkudesse pakitud jõulukuuske. Kahju on 1550 eurot.

Ajavahemikul 15. – 16. detsember varastati Läänemere tee ääres seisnud sõidukist tööriistu. Kahju on 1130 eurot.

Harjumaa:


Vargused

Ajavahemikul 6. november – 16. detsember varastati Viimsi vallas Leppneeme külas asuvast eramust televiisor, sülearvuti, kodutehnikat ning toiduaineid ja alkoholi. Kahju on 1370 eurot.



Ajavahemikul 8. – 16. detsember varastati Kiili vallas Lähtse külas asuvast eramust pesumasin, ahi, elektripliit ning külmkapp. Kahju on 4700 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Muu

14. detsembril avastasid piirivalvurid Koidula maanteepiiripunktis sõiduki Mitsubishi Lancer, mille VIN-number oli manipuleerimistunnustega ning ühtlasi puudus identifitseerimisplaat. Esialgsetel andmetel võib sõiduk olla varastatud Venemaalt.

Tartumaa


Vägistamiskatse

14. detsembril kella 18.35 ajal püüti Tartus Narva maantee ja Vahi tänava ristmiku lähistel valgustamata pargis vägistada 32aastast naist. Mööduja sekkumisel kurjategija põgenes, tema tundemärgid edastati patrullpolitseinikele. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 61aastase mehe. 15. detsembril rahuldas eeluurimiskohtunik Lõuna Ringkonnaprokuratuuri taotluse ning mees võeti vahi alla kuni kuueks kuuks.

Kehaline väärkohtlemine

16. detsembril teatati politseile, et Ülenurme vallas Tõrvandi alevikus Ringtee tänaval korteris ründas 20aastane mees esmalt korteris viibinud 20aastast meest ja seejärel 22aastast naist tekitades viimasele tervisekahjustusi.

Vargused

Ajavahemikul 11.-15. detsember tungiti Alatskivi vallas Lahepera külas sisse talumajja, kus vandaalitseti ja varastati erinevaid esemeid. Sissemurdmise, vandaalitsemise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

12. detsembri hommikul varastati Tartus liinibussis käekotist punast värvi mobiiltelefon Samsung. Kahju on 149 eurot.

14. detsembril ajavahemikul kell 17.50 kuni 19.30 varastati Tartus Ujula tänaval spordihoone riietusruumi kapist mantel, teksapüksid, särk, džemper, vabaajajalatsid, mobiiltelefon Nokia, sõiduauto Volkswagen Passati süütevõti, rahakott dokumentide ja pangakaardiga. Täpne kahju on selgitamisel.

15. detsembri keskpäeva paiku varastati Tartus Tehase tänaval kaupluses nagis rippunud jope taskust rahakott 450 euro, dokumentide ja pangakaartidega. Hilisemalt avastati, et ühte pangakaarti, mille juures oli PIN-kood, oli kasutatud sularahaautomaadist 75 euro väljavõtmiseks. Esialgne kahju on 561 eurot.

16. detsembril kella 15 paiku varastati Tartus Ringtee tänaval ostukeskuses kaupluse letile jäetud valget värvi mobiiltelefon Samsung Galaxy Duo. Kahju on 260 eurot.

16. detsembri öösel varastati Tartus Pepleri tänaval söögikohast käekott ühes mobiiltelefoniga Sony Experia. Kahju on 250 eurot.

Viljandimaa

Vargus

16. detsembril kella 8.30 ajal püüti Kolga-Jaani vallas Järtsaare külas varastada talu maa-alalt 4000eurost ratastraktorit. Tähelepanelik vallakodanik märkas kahtlast tegevust taluõuel ning teatas sellest piirkonnakonstaablile, kelle sekkumise tõttu jäi vargus toime panemata. Kuriteos kahtlustatavana pidas piirkonnakonstaabel kinni 19aastase noormehe.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril kella 13 paiku lõi Võru linnas Silikaadi tänaval üks mees teist rusika ja jalaga tekitades kannatanule vigastusi.

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 2012. aasta oktoobrikuust kuni 15. detsembrini on Haanja vallas Ala-Palo külas sisse murtud talumajja ja selle kõrvalhoonetesse ning varastatud muruniiduk Partner, mootorsaag Husqvarna, gaasipliit gaasiballooniga, tööriistu, elektripirne ja toiduaineid. Kahju on 995 eurot.

Jõgeva- ja Valgamaal teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaa


Vargused

Ajavahemikul 15.-16. detsember varastati Vinni vallas Vana-Vinni külas osaühingu territooriumilt lumepuhur TR225 väärtusega 1500 eurot.

Ajavahemikul 13.-14. detsember varastati Väike-Maarjas Pikal tänaval maja kõrvale pargitud sõidukilt neli ratast koos poltide ja ilukilpidega. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Sissetung

Ajavahemikul 14.-16. detsember tungiti Väike-Maarja vallas Raigu külas lukustamata tallu, kust varastati sõiduki registreerimistunnistus, autovõtmed ning rahakott väärtusega 3 eurot.

Ida-Virumaa

Tapmine

15. detsembril leiti Kohtla-Järvel Vahtra tänaval asuvas korteris tulekahju kustutamistööde käigus vägivallatunnustega 26aastase mehe laip. Kahtlustatavana kedagi kinni pole peetud. Kõik sündmuse asjaolud on veel selgitamisel.

Vargused

Ajavahemikul 13.-14. detsember lõhuti Narvas Puškini tänaval sõiduautol Peugeot aken ja varastati multimeediaplokk Phantom DVM 130G, mis koosnes DVD-mängijast, MP3pleierist, navigaatorist ja ekraanist. Kahju on 400 eurot.

Ajavahemikul 13.-14.detsember tungiti Sillamäel Pavlovi tänaval sõiduautosse Chrysler Voyager, kust varastati kompressor ja kaks tulekustutit. Kahju on 212 eurot.

14. detsembril avastati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval on kortermaja ühiskoridorist varastatud jalgratas väärtusega 200 eurot.

Ööl vastu 15. detsembrit üritati Jõhvis Hariduse tänaval varastada sõiduautot Volkswagen Passat. Autol oli juhiuks lahti muugitud ning lõhutud süütelukk. Kahju on täpsustamisel.

15. detsembril tungiti Jõhvis Pargi tänaval ettevõtte territooriumile. Hoonel lõhuti aken, mille kaudu tungiti ruumidesse, ära varastati tööriistu ja viis navigatsiooniseadet. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 3000 eurot.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargused

6. detsembril kella 16.30 ja 17.15 varastati Haapsalus Tallinna maanteel kaubanduskeskusest riideesemeid. Kahju on 319 eurot.

Ajavahemikul 13.–14. detsember varastati Kullamaa vallas Liivi külas talu hoovist kütust. Kahju on 126 eurot.

Pärnumaa


Röövimine

16. detsembril kella 2.30 ajal tungiti Pärnus Riia maanteel kallale 45-aastasele mehele ja varastati mobiiltelefon ning rahakott sularaha ja isiklike dokumentidega. Politsei on kahtlustatavatena kinni pidanud 22-aastase ja 26-aastase mehe.

Omavoliline sissetung

Ööl vastu 15. detsembrit tungiti Pärnus Mai tänaval sõiduautosse ja lõhuti süütelukk. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargused

Ajavahemikul 1.–15. detsember tungiti Kohila vallas Aespa alevikus Kapa tänaval majja ja garaaži ning varastati tööriistu ja metallist esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul oktoober kuni 15. detsember tungiti Kohila vallas Aespa alevikus Kapa tänaval majja ja abihoonesse ning varastati metallist esemeid. Kahju on selgitamisel.

16. detsembril kella 1 ja 10.30 vahel varastati Kaerepere alevikus Männiku tänaval kuuski. Kahju on 500 eurot.

Saaremaa

Omastamine

Ööl vastu 8. detsembrit omastati Kuressaares Arhiivi tänaval rahakott sularahaga. Kahju on 400 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.