Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsanduse eelinfo 17. – 23. detsembrini (2012-12-17 15:30:52)

Riigikogu keskkonnakomisjon


Teisipäeval, 18. detsembril kell 13.00 toimub Riigikogus keskkonnakomisjoni valminud raporti „Raskeveokite täismassipiirangute mõju metsanduse arengule ja keskkonnaseisundile“ esitlus. Raportöör Tõnis Lukas tutvustab raporti järeldusi ja ettepanekuid. Osalevad Eesti Erametsaliidu ning Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu esindajad.

Eesti Metsaselts

Sel nädalal jätkub on registreerimine metsandustöötajate talimängudele, mis toimuvad Lõuna-Eestis Mammaste Tervisespordikeskuses 2. veebruaril 2013.

Lisaks suusatamisele saab võistelda males, kabes, lauatennises, bridžis, koroonas ja võrkpallis. Matkamise ja looduses liikumise huvilised saavad minna tõukekelgumatkale Taevaskotta.

Parima nais- ja meessuusataja auhinnaks on osavõtt 45. Euroopa Metsandustöötajate Talinädalast Horvaatias 17.-23. veebruaril.

Euroopa Metsandustöötajate Talinädala info on leitav <http://www.metsainfo.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=1245&I temid=233> SIIT

Talimängudele registreerimise tähtaeg on 25. jaanuar 2013.

Talimängude juhend ja registreerimisleht on leitavad <http://www.metsaselts.ee/index.php option=com_content&view=article&id=1621: metsandustoeoetajate-talimaengud-2012 mammastes&catid=50:uudised&Itemid=55>SIIT

Eesti Erametsaliit

Neljapäeval, 20. detsembril kell 11.00 osaleb Priit Põllumäe Eesti Talupidajate Keskliidu (ETKL) üldkoosolekul Ohtu mõisas.

Neljapäeval, 20. detsembril kell 15.00 osalevad Eesti Erametsaliidu tegevdirektor Priit Põllumäe ja Eesti Erametsaliidu juhatuse esimees Taavi Ehrpais keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuse pidulikul aastalõpuvastuvõtul.

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit

Teisipäeval, 18. detsembril kell 10.00 toimub Transpordi arengukava 2014 - 2020 mõõdikute arutelu MKM-s. Töörühma liikmena osaleb arutelul ka EMPLi tegevjuht Ott Otsmann.

Neljapäeval, 20. detsembril kell 10.00 toimub metsa- ja puidusektori ning
vedajate esindajate kohtumine Maanteeameti esindajatega. Arutatakse
massipiirangu leevendamise paremat korraldamist talvistel vedudel.

Erametsaomanike ühendused

Reedel, 21. detsembril
algusega kell 15.00 korraldab MTÜ Põlva Metsaomanike Selts oma liikmetele tasuta infopäeva teemal "Metsatoetused ja maaelu arengukava". Infopäev toimu Taevaskoja tee 32 (Taevaskoja, Põlva vald). Lektor: Maret Parv (Keskkonnaministeerium)

Allikas: Eesti Metsaselts


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.