Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo 17.-23. detsembrini (2012-12-17 00:29:37)

Esmaspäeval, 17. detsembril
algusega kell 15 toimuval Riigikogu täiskogu istungil vastab keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus arupärimistele, mis puudutavad Haanja looduspargi Tallikõsõ sihtkaitsevööndit, võrkudega kalapüüki, jahiseadust, keskkonnaharidust ja harrastuslikku kalapüüki.

Teisipäevast neljapäevani, 18.-20. detsembrini toimub Brüsselis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrile nõukogu istung, kus soovitakse saavutada poliitiline kokkulepe kaugpüügi kalakvoodid 2013. aastaks.

Kolmapäeval, 19. detsembril ja algusega kell 10 ja 13 toimuvad Tallinnas Maa-ameti suures saalis (Mustamäe tee 51) ja neljapäeval, 20. detsembril algusega kell 10 ja 13 toimuvad Tartus Keskkonnaameti suures saalis (Aleksandri 14) koolitused maamaksu infosüsteemi (MAKIS) kasutajatele. Maa-ameti ja AS-i Datel töötajad annavad MAKIS-e kasutamiseks juhiseid neile halduritele, kellel on õigus infosüsteemis hallata omavalitsuse andmeid. MAKIS on mõeldud eelkõige omavalitsuste halduskoormuse vähendamiseks.
Alates 1. jaanuarist 2013. a saavad nad selle kaudu näha riiklikest registritest pärit maamaksu arvutuse aluseks olevaid andmeid ja teha neist väljavõtteid. Täies mahus valmib infosüsteem 2015. aastaks, siis saavad omavalitsused kogu maamaksu ja selle vabastuse arvutuse ning andmete kontrolli läbi viia MAKIS-es ning edastada andmed otse Maksu- ja Tolliametile.

Kolmapäeval, 19. detsembril toimub Kõrgessaare vallamaja saalis (Kõpu mnt 8) kaks kaitsekorralduskava avalikustamiskoosolekut. Algusega kell 14 toimub Pihla-Kaibaldi looduskaitseala ja Põdrapao rohelise hiidkupra püsielupaiga kaitsekorralduskavade koosolek. Kell 16 algab Tahkuna looduskaitseala kaitsekorralduskava avalikustamiskoosolek.

Neljapäeval, 20. detsembril algusega kell 18 toimub Lahemaal Palmse mõisas loodusõhtu, kus oma kaugetest retkedest Okeaania saartele räägib Hendrik Relve. Okeaania on hiiglaslik maailmajagu Vaikses ookeanis, kus leidub sadu saarestikke ja kümneid tuhandeid saari. Mõnedel üksikutel nendest on tänaseni säilinud rikkumatuna algupärane loodus ja pärimuskultuur.
Kord kuus toimuvate Lahemaa loodusõhtute korraldamist toetab SA KIK, loengud on kõigile kuulajatele tasuta ning oodatud on kõik huvilised. Loengu pikkuseks koos kohvipausiga on 2 tundi.


Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.