Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2012-12-10 14:46:14)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti prefektuurides 199 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 5 röövimist, 103 varavastast kuritegu, neist 90 vargust (14 eluruumidest, 16 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 2 ja sai vigastada 10 inimest. Tabati 47 alkoholijoobes ja 4 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 15 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Väärtegusid registreeriti 524. Piirilt saadeti tagasi 25 välismaalast, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, 14 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised
7. detsembril kella 21.30 ajal teatati politseile, et Kolde puiestee maja trepikojas rööviti 82-aastaselt naiselt käekott, milles oli rahakott sularaha ja dokumentidega, telefon ja muud isiklikud asjad.

8. detsembril kella 13.55 ajal teatati politseile, et Paasiku tänava poes tungiti kallale vargust takistanud turvamehele ja poe töötajale. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 30-aastane mees.

Politseile teatati, et 9. detsembril kella 1 paiku rööviti Sadama tänaval 41-aastaselt mehelt rahakott sularaha ja dokumentidega ning telefon.

10. detsembril teatati politseile, et kella 1 paiku rööviti Linnamäe tee lõbustusasutuses 48-aastaselt naiselt telefon ja kosmeetikatarbed.

Kehalised väärkohtlemised
7. detsembril kella 20.40 ajal teatati politseile, et Paasiku tänava korteris tungiti kallale 21-aastasele naisele. Politseipatrull tabas hiljem teos kahtlustatava 54-aastase mehe.

7. detsembril kella 20.45 paiku teatati politseile, et Sakala tänava asutuses tungiti kallale 23-aastasele naisele. Politseipatrull tabas hiljem teos kahtlustatava 41-aastase mehe.

8. detsembril kella 2.35 ajal teatati politseile, et kesklinnas Pärnu maanteel tungiti kallale 21-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 20-aastane mees.

8. detsembril kella 5.15 paiku teatati politseile, et Lasnamäel Narva maanteel tungis tüli käigus klient taksojuhile kallale. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 26-aastane mees.

8. detsembril kella 16.15 ajal teatati politseile, et Kirsi tänava korteris tungiti kallale 62-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 57-aastane mees.

8. detsembril kella 20 paiku teatati politseile, et Sõle tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 37-aastane mees.

8. detsembril kella 21.50 ajal teatati politseile, et Mahtra tänaval tungis klient kallale taksojuhile.

9. detsembril kella 1.30 ajal teatati politseile, et Kalevipoja tänava korteris tungiti kallale 31-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 42-aastane mees.

9. detsembril kella 3.10 paiku teatati politseile, et Sauna tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 25-aastasele mehele.

9. detsembril kella 4.40 ajal teatati politseile, et Majaka tänava korteris tungiti tüli käigus kallale 50-aastasele mehele.

9. detsembril kella 23.40 paiku teatati politseile, et Haaberstis Paldiski maantee korteris tungiti kallale 23-aastasele mehele. Asjaolude selgitamiseks toimetati politseijaoskonda 19-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 7. detsembrit varastati Sinimäe tänava korterist kaks sülearvutit, väärisesemeid ja alkoholi. Kahju kokku 1300 eurot.

7. detsembril avastati, et Kristiina tänava korterist on varastatud erinevaid väärisesemeid, poolkasukas, sülearvuti, sularaha ja muid esemeid. Kahju kokku 3280 eurot.

7. detsembril teatati politseile, et Gonsiori tänaval asuva hotelli kliendilt varastati pangakaart, millega varastati pangaarvelt 3900 eurot.

Politseile teatati, et 7. detsembri õhtul varastati Kopli tänaval sõitnud trammis kitarr koos kitarrikohvriga ja seljakott kitarrivõimendi ja juhtmetega. Kahju kokku 1195 eurot.

8. detsembril varastati Lootsi tänaval seisnud autost sülearvuti koos kotiga, fotokaamera ja muid esemeid. Kahju kokku 1490 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
7. detsembril kella 14.30 ajal teatati politseile, et Maardus Keemikute tänava majas tungiti kallale 43-aastasele naisele.

7. detsembril kella 20 ajal teatati politseile, et Paldiski korteris tungiti kallale 72-aastasele naisele. Korterist toimetati politseijaoskonda 71-aastane mees.

8. detsembril kella 00.50 ajal teatati politseile, et Keilas tungis tüli käigus tuttav kallale 26- ja 32-aastasele naisele.

8. detsembril kella 22.20 paiku teatati politseile, et Vasalemma vallas Rummu aleviku korteris tungiti kallale 44-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 32-aastane mees.

8. detsembril kella 22.50 ajal teatati politseile, et Maardus Avara tänava korteris tungiti kallale 24-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 21-aastane mees.

8. detsembril kella 23.35 paiku teatati politseile, et Keila vallas Keila-Joa aleviku korteris tungiti kallale 43-aastasele naisele.

Vargused
7. detsembril avastati, et Jõelähtme vallas Haljava külas on ettevõtte kütusetsisternist varastatud 1350 liitrit diislikütust.

Ööl vastu 7. detsembrit varastati Saue linnas veoautost teler, fotoaparaat, naviseade ja digiboks.

7. detsembril avastati, et Saue valla ehitusjärgus eramust lumepuhur väärtusega 1300 eurot.

7. detsembril varastati Harku valla majast arvuti ja väärisesemeid. Kahju kokku 1830 eurot.

Ööl vastu 8. detsembrit varastati Saue vala ehitusjärgus majast kaminasüdamik, ehitustööriistu ja –materjale. Kahju kokku 6000 eurot.

8. detsembril avastati, et Viimsi vallas Püünsi külas varastati ehitussoojakust erinevaid tööriistu.

Ööl vastu 9. detsembrit varastati Maardus Ringi tänavale pargitud autost tööriistu. Kahju kokku 1268 eurot.

9. detsembril avastati, et Rae vallas Lagedi alevikus on piiratud territooriumi seisnud veokitest varastatud kütust kokku 660 euro väärtuses.

9. detsembril avastati, et Saku vallas Kasemetsa külas on suvilast varastatud akutrell ja toiduaineid. Kahju kokku vähemalt 500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
7. detsembril avastati sissemurdmine Siimusti alevikus Torni tänaval maja ette pargitud sõidukisse Citroen Berlingo. Autost varastati GPS-seade Sony ja lõhuti üks rehv. Kahju on 454 eurot.

Tartumaa

Vargus
9. detsembril avastati, et Võnnu vallas Lääniste külas on majapidamisest varastatud metallesemeid.

Valgamaa

Vargus
6. detsembril avastati, et viimase kümne päeva jooksul on sisse murtud korterisse Valgas Vee tänaval. Varastati rahakott koos 1500 euroga ning hõbe-ja kuldehteid. Kahju on 1876 eurot.

Võrumaa

Röövimine
Politseile laekus teade, et ööl vastu 9. detsembrit laskis vanem naine Võrus Vilja tänaval korterisse kaks maskides meest, kes vägivalda kasutamata võtsid ära rahakotist 105 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
Ajavahemikul 25. novembril kuni 9. detsember varastati Väike-Maarja vallas Simuna alevikus Allee tänaval hoonest 38 malmradiaatorit ning kaks plekkradiaatorit. Kahju on 680 eurot.

8. detsembri öösel varastati Rakveres Tartu tänaval kaupluse laost erinevaid külmutatud tooteid. Kahju on 107 eurot.

8. detsembril kella 16 ajal varastai Rakvere vallas Tõrremäe külas kaubanduskeskuses 32-aastaselt mehelt rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 380 eurot.

Ajavahemikul 8.–9. detsember varastati Tamsalus Koidu tänaval maja ette pargitud sõidukilt Opel Astra neli plekkvelge naastrehvidega. Kahju on 520 eurot.

9. detsembri öösel varastati Rakveres Kreutzwaldi tänaval ööklubis 24-aastaselt naiselt mobiiltelefon. Kahju on 144 eurot.

Ida-Virumaa


Röövimised
8. detsembril peksti Narvas Tallinna maanteel 46-aastast meest ning varastati temalt dokumendid, mobiiltelefon, hõbekett, ning rahakott. Kahju on 490 eurot.

9. detsembri öösel rööviti Narvas Puškini tänaval 21-aastaselt mehelt mobiiltelefoni, hõbeketi koos ristiga ning sularaha. Kahju on 986 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
8. detsembril kell 2.30 löödi Narvas Kangelaste tänaval 28-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 44-aastane mees.

Vargused
Ajavahemikul 28. november kuni 8. detsember varastati Kiviõlis Uus tänaval maja korterist gaasiboileri sisu, segisti, vaas ja muid asju. Kahju on 420 eurot.

Ajavahemikul 1.–7. detsember varastati Maidla vallas Uniküla külas eramajast kuldehteid. Kahju on 325 eurot.

Ajavahemikul 2.–9. detsember varastati Kohtla-Järvel Põllu tänaval garaažist keevitusaparaat, kaks akut, saapad ja muid asju. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 4.–7. detsember varastati Kiviõlis Võidu tänaval maja korterist kodukino ning kuldsõrmus. Kahju on 800 eurot.

Ajavahemikul 7.–8. detsembril varastati Jõhvis Sompa tänaval töökojast kolm võsalõikurit, ketaslõikur ning akutrell. Kahju on 3000 eurot.

Ajavahemikul 7.–8. detsember varastati Kohtla-Nõmmel Kooli tänaval maja juurde pargitud sõidukist Volvo 250 liitrit diislikütust. Kahju on 350 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine
7. detsembril kella 2 ajal põles Kohtla-Järvel Puru teel maja juurde pargitud sõiduauto Audi A6. Kahju on 4500 eurot.

Dokumendi, pitsati ja plangi võltsimine
8. detsembril kell 8.05 peeti Narva maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel sõiduauto Mercedes-Benz ML320, mille tehasetähis oli manipuleerimistunnustega. Isik anti koos sõidukiga üle Narva politseijaoskonna esindajale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Omavoliline sissetung
7. detsembril kella 17.40 ajal tungiti Emmaste vallas Jausa külas majja ja varastati alkoholi.

Järvamaa

Vargus
Ajavahemikul 7.–8. detsember varastati Ambla vallas Märjandi külas talu abihoone kõrvalt roostevabast terasest vann. Kahju on 200 eurot.

Läänemaa


Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 6.–7. detsember tungiti Lihula vallas Kirbla külas Luha teel asutusse.

Pärnumaa


Avaliku korra raske rikkumine
9. detsembril kella 1.45 ajal rünnati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses 43-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni 20- ja 19-aastase noormehe.

Kehaline väärkohtlemine
8. detsembril kella 7 ajal löödi Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuse ees 22-aastast meest.

Vargused
9. detsembril kella 5 ja 8.30 vahel varastati Tõstamaa vallas Tõstamaa alevikus Ringi tänaval hoovist sõiduauto. Kahju on 4500 eurot. Sõiduk leiti hiljem avariilisena.

9. detsembril kella 6 ja 6.40 vahel varastas Pärnus Riia maanteel kaubanduskeskusest erinevaid toiduaineid ning tahvelarvuti 56-aastane mees.

Ajavahemikul 5.–9. detsember tungiti Pärnus Suur-Veski tänaval korterisse ja varastati kott. Kahju on 75 eurot.

7. detsembril kella 9 ja 15.55 vahel varastati Pärnus Papiniidu tänaval korterist sularaha, erinevaid ehteid ning sülearvuti. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa


Kehaline väärkohtlemine
8. detsembril löödi Raplas Lasteaia tänaval 18-aastast neiut.

Vargus
9. detsembril kella 11 ja 17 vahel Kohila vallas Masti külas talus varastati abihoonest kakas mootorsaagi. Maja hoovis seisnud sõiduautol on lõhutud kõik klaasid ning esituled. Kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Vargus
4. detsembril varastati Kuressaares Hariduse tänaval asutusest mobiiltelefoni. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 10.12.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.