Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 10.-16. detsembrini (2012-12-10 01:50:54)

Esmaspäeval,10. detsembril
algusega kell 10.30 toimub Anseküla seltsimajas Siplase looduskaitseala (Siplase loodusala) kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosolek. Kaitsekorralduskava koostaja on Consultare OÜ.

Esmaspäeval,10. detsembril algusega kell 16 toimub Saulepi rahvamajas Raespa hoiuala (Raespa loodusala) kaitsekorralduskava avalikustamiskoosolek.

Teisipäevast neljapäevani, 11.-13. detsembrini toimub Tallinnas kaks Eesti-Venemaa piiri veekogude töörühma koosolekut, kus tehakse ettevalmistusi tulevaks aastaks. Kohtuvad seire-, hinnangu- ja rakendusuuringute töörühm ja veeressursside kompleksse haldamise töörühm.

Teisipäeval,11. detsembril toimub Hiiu maavalitsuse saalis (Leigriväljak 5, Kärdla) Tihu looduskaitseala ja euroopa naaritsa Vanajõe püsielupaiga (algus kell 10), Paope loo hoiuala (algus kell 13), Kuri-Hellamaa hoiuala, Pühalepa hoiuala, Vilivalla hoiuala ning Viilupi hoiuala kaitsekorralduskavade avalikustamiskoosolekud (algus kell 15).

Kolmapäeval,12. detsembril algusega kell 15 toimub Keskkonnaameti Viru regiooni Rakvere kontori saalis (Kunderi 18, Rakvere) Suurekivi hoiualakaitsekorralduskava 2013-2022 eelnõu tutvustamine.

Kolmapäeval,12. detsembril algusega kell 15 toimub Audruvallavalitsuse suures saalis Audru poldri hoiuala kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosolek. Audru poldri hoiuala kaitsekorralduskava aastateks 2013-2017 on avalikul arutelul ajavahemikul 27. november kuni
12. detsember 2012.

Neljapäeval,13. detsembril algusega kell 18 toimub Otepäälooduskeskuses (Kolga tee 28, Otepää aedlinn) loodusõhtu “Looduse paradiisisCosta Ricas”. Kesk-Ameerikas asuv Costa Rica on ligikaudu Eesti suurune riik, mis on hämmastavalt mitmekesise loodusega: siin onkirjeldatud ligi 5% kogu maailma looma- ja taimeliikidest. Tegu on justkui suure looduspargiga, kus võib näha eriilmelisi kooslusi alates vihmametsadest kuni paramote ja kuivade troopiliste metsadeni välja, seda kõike ilmestab põnev elustik. Loodusõhtul annab bioloog Georg Aher ülevaate Costa Rica loodusest ja jagab osalejatega oma reisimuljeid.
Loodusõhtu on tasuta, oodatud on kõikhuvilised. Korraldaja Keskkonnaamet koostöös Otepää Loodusseltsi ja Otepää Kultuurikeskusega, ürituse läbiviimist toetab SA KeskkonnainvesteeringuteKeskus.

Reedel, 14. detsembril osaleb keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Brüsselis toimuval Euroopa ressursitõhususe platvormikohtumisel.

Reedel, 14. detsembril kell 16-18 toimub Pärnu muuseumis (Aida3) loodusõhtu Ivar Jüssiga, mille teemaks on meri, tuul, hülged ja inimesed. Hülged - kes need loomad on, kust nad on pärit? Mida me neist arvame ja mida teame? Hülgerahva head ja halvad aastad viimasel sajandil ning tulevikus. Tutvustatakse hüljeste tänapäevaseid uurimisviise ning hüljeste ja inimeste suhteid. Loodusõhtul osalemine tasuta! Korraldab Keskkonnaamet ja toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.


Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.