Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pühapäeval süüdatakse raeplatsil teine advendiküünal (2012-12-06 13:21:30)

Pühapäeval kell 16 süütavad Tartu raekoja platsil teise advendiküünla EKBL Tartu Kolgata koguduse pastor Leho Paldre ja abilinnapea Raimond Tamm, esinevad Eesti Rahvamuusikakooli muusikud.

Kell 17.30 avaneb järgmine aken suures raekoja-advendikalendris ja kõigil huvilistel on võimalus minna pildiga lähemalt tutvuma Tartu kunstimuuseumisse. Kell 18-20.30 saab igal täistunnil jälgida valgusmänge raekoja hoonete seintel ja Rüütli tänavas.

Lapsi oodatakse pärast advendiküünla süütamist linnaraamatukogus, loodusmajas ja linnamuuseumis toimuvatesse töötubadesse.
Pühapäeval kell 12- 16 on Antoniuse õues avatud ka jõuluvana postkast. Kohal on jõuluvana, kes kuulab laste jõulusoove ja aitab kirjad posti panna. Maitseelamuste koda avab esivanemate köögi sepikojas, kus valmivad ääsil tehtud pannkoogid ja muu maitsev. Lisaks saab keskpäeval Antoniuse õuel algavas õpitoas proovida ka piparkoogitaigna tegemist ja piparkookide küpsetamist.

Kell 17 algab Jaani kirikus Elleri kooli advendikontsert ja Salemi kirikus kontsert „Helgus“.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 06.12.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.