Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIA ootab maaparandussüsteemi hooldajaid toetust taotlema (2006-01-30 16:20:02)


Kolmapäevast, 1. veebruarist kuni 15. veebruarini kestab PRIA piirkondlikes büroodes maaparandussüsteemi hooldustoetuse taotluste vastuvõtt. Seda toetust saavad põllumajandustootjad ja mittetulundusühingud, kelle põhikirjaliseks eesmärgiks on maaparandushoid.

Toetatakse maatulundusmaale või põllumajandussaaduste tootmiseks kasutatavale eluasemekohtade maale rajatud maaparandussüsteemi hooldustöid (veejuhtmete, drenaaþisuudmete, truupide, drenaaþikaevude ja poldrite hooldamist ning kopratammide likvideerimist).

Toetuse saamiseks tuleb taotlejal esitada PRIA piirkondlikusse büroosse taotlus ja maaparandusbüroo poolt kinnitatud hooldustööde aastakava. PRIA vaatab taotlused läbi 16. märtsiks.

Pärast hooldustööde lõpetamist peab taotleja 3 päeva jooksul teatama sellest piirkondlikule maaparandusbüroole ning 5 päeva jooksul esitama PRIA-le vormikohase kinnituse hooldustööde tegemise kohta. Kinnituste esitamise viimaseks päevaks on 16. oktoober. Maaparandussüsteemi hooldustoetus makstakse välja 35 tööpäeva jooksul pärast nõuetekohase kinnituse PRIA-le esitamist. Toetust ei maksta, kui mõni aastakavas näidatud töödest on tegemata, ei ole tehtud nõuetekohaselt või ei ole tehtud vähemalt aastakavas ja taotluses näidatud mahus.

Maaparandussüsteemi hooldustoetuse taotlusvorme ja juhendmaterjali saab PRIA piirkondlikest büroodest ja internetileheküljelt www.pria.ee.

Allikas: PRIA 30.01.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.