Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 49. nädala eelinfo (2012-12-03 00:17:03)

Esmaspäev, 3. detsember

- Kell 11 kohtub põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder keskkonnaministri Keit Pentus Rosimannuse ja Eesti Põllumeeste keskliidu esindajatega, et arutada keskkonnakompleksloa teemadel.

- 3.-7. detsembrini viibib Eestis vastuvisiidil Ukraina Kalaameti peadirektor Viktor Dronik, kes kohtub põllumajandusminister Helir-Valdor Seederiga ning külastab kalandusettevõtteid: Võrtsjärve angerjakasvatus, MTÜ Võrtsjärve Kalanduspiirkond, M.V. Wool, DGM Shipping.

Teisipäev, 4. detsember
- Kell 10 kohtub põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder Ukraina Kalaameti peadirektori Viktor Dronik’iga, et arutada vastastikuse kaubanduse edendamise teemal, sh Eesti kalaeksporti Ukrainasse. Kohtumisel osalevad ka toiduohutuse ja kalanduse asekantsler Toomas Kevvai, kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ning Ukraina poolt suursaadik Viktor Krõžanivski.

Kolmapäev, 5. detsember
- Kell 14 toimub põllumajandusministeeriumis toiduohutuse ja kalanduse asekantsleri Toomas Kevvai juhtimisel 2013. aasta püügivõimaluse jaotamise arutelu traali- ja rannapüüdjatega.

Reede, 7. detsember
- Kell 9.30 toimub põllumajandusministeeriumi kantsleri Ants Nooda juhtimisel kohtumine Eesti Maaviljeluse Instituudi ja Jõgeva Sordiaretuse Instituudi teadusnõukogudega, et arutada kahe teadusasutuse ühendamist ning eesmärkide seadmist loodavale teadusasutusele.

- Algusega kell 12 toimub Tallinna Teeninduskoolis võistlus „Parim mahetoit lasteaias“, kus lasteaiakokad võistlevad mahetoorainest lõunasöögimenüü koostamises ja valmistamises. Konkursi korraldab Ökoloogiliste Tehnoloogiate Keskus koostöös Põllumajandusministeeriumiga.

- Põllumajandusturu korraldamise osakonna juhataja Mai Talvik ja maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban osalevad Laulasmaal toimuval konverentsil „Eesti põllumajandustootja ja Euroopa Liidu ÜPP 2014 – 2020“, kus peavad ettekanded uue perioodi otsetoetustest ja maaelu arengukavast.

Allikas: Põllumajandusministeerium

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.