Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet: Lõuna-Eestis on ohtlikke teele langenud puid (2012-11-30 12:33:28)

Päästeamet hoiatab teele langenud puude eest, millele otsa sõitmise vältimiseks tuleb olla tähelepanelik ja sõita aeglasemalt, sest teed on lumised, libedad ja halva nähtavusega.

Põlvamaal, Võrumaal ja Valgamaal on päästjad öö jooksul aidanud liikuma mitmeid rekkaid ja sõiduautosid, mis on lumme kinni jäänud. Varahommikul said Lõuna-Eestis ka mõned sõiduautod kannatada, kui nad teele langenud puudele otsa sõitsid. Statistiliselt on küll neljapäeva õhtul kella 18.00-st kuni kella 6.00-ni reede hommikul olnud loodusjõududest põhjustatud sündmusi, kus on vaja läinud päästjate abi, kokku 18, kuid need on üsna hoiatavat laadi.

Inimesed on hakanud pärast kella 6.00 hommikul tööle liikuma ja päästjad saavad läbi Häirekeskuse järjest teateid teele langenud puudest. Päästeamet soovitab varuda sõitmiseks aega, sest nii põhi, kõrval kui tugimaanteed võivad olla tuisu tõttu kitsamad, aga kindlasti on nad talviselt libedad. Enne autoga teele minekut tasuks kaasa võtta vähemalt laetud mobiiltelefon.


Allikas: Päästeameti 30.11.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.