Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
1. detsembril on Tallinna Botaanikaaial sünnipäev (2012-11-28 16:13:35)

1. detsembril oma viiekümne esimest sünnipäeva tähistav Tallinna Botaanikaaed kutsub kõiki väikseid ja suuri sõpru endale külla. Piletid on sellel päeval poole soodsamad ja pakutakse kommi!

51 aasta jooksul Eesti suurimaks botaanikaaiaks tõusnud ja oma uuendustega ka mujal maailmas silma jäänud Tallinna Botaanikaaial on hea meel kutsuda kõiki botaanikasõpru seda päeva tähistama. Põhjusi tulemiseks on rohkem kui küll! Arvestades saabunud talve ja pilkaspimedust, on botaanikaaia troopiline meeleolu kindlasti kõigile meeltele turgutav. Lisaks lopsakale õitsemisele on hetkel viljumas sellised eksoodid nagu araabia kohvipuu (Coffea arabica), hiina banaan (Musa acuminata), harilik ananass (Ananas comosus) ja harilik papaia (Carica papaya). Näha saab tähtsaid troopilisi tarbetaimi nagu päris-mahagonipuu, harilik riis, harilik kardemon, harilik suhkruroog, libeeria kohvipuu, harilik kakaopuu, kookospalm, harilik sidrunhein, puuvillapõõsas, papüürus lõikhein, india mangopuu, must pipar jpt.

„Sünnipäevi on ikka tore pidada, eriti nii edukal aastal, nagu seda 2012 meie jaoks olnud on,“ selgitab Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. „Meid on sellel aastal külastanud juba 63 760 botaanikasõpra, mis on kõigi aastate suurim külastajate arv. Aasta pole aga veel läbigi. Et kõiki tänada, kutsume palmide alla poole soodsamalt! Soodsamad on kõik piletid, sh aasta- ja kuupiletid –olete väga oodatud,“ lisab Kähr.

Ainult laupäeval, 1. detsembril kehtib kõigile piletitele soodustus 50% (sh aasta- ja kuupiletid). Soodustus ei kehti botaanikaaia ja teletorni ühispiletile.



Allikas: Tallinna Botaanikaaia 28.11.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.