Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ülejõe pargis algasid teetööd (2012-11-24 04:20:01)

Lilian Lukka foto

Kaarsilla ja Vabadussilla vahelisel kaldapealsel asuvas Ülejõe pargis alustati uute pargiteede rajamist. Pargi rekonstrueerimine on osa Emajõe kalda-ala rekonstrueerimise projektist, mis lõpeb tuleva aasta augustiks.

Ilmaolud on võimaldanud teetöödega juba tänavu alustada ja tööd käivad kuni lume tulekuni. Pargiteed kaetakse kiviparketiga ning eelnevalt tehakse neile uued korralikud aluskihid. Teetööd käivad praegu kõrvalsuunalistel jalgteedel, kolm põhilist liikumissuunda hoitakse jalakäijatele avatud ning need teed võetakse ette kevadel.

Kaarsilla ja Vabadussilla vahelisel kaldapealsel saavad uue katte kõik jalg- ja jalgrattateed, rekonstrueeritakse olemasolev valgustus ja paigaldatakse uued pingid. Kaldakindlustuse rekonstrueerimise projekti kohaselt kindlustatakse kaldanõlv uhtumise vastu ning järskude kaldanõlvade ohutumaks muutmiseks on projekteeritud astmestikud, mis võimaldavad jalutajail turvaliselt jõeni laskuda.

Emajõe vasakkalda kaldakindlustuse rajamise ja pargiala korrastamise riigihanke võitis OÜ Sahkar TT. Tööde maksumus on 814 473 eurot. Projekti rahastatakse 78,6 protsendi ulatuses Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.