Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsanduse eelinfo 19.- 25. novembrini (2012-11-19 11:59:13)

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit

Esmaspäeval, 19. novembril kell 13.00 toimub Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu, Autoettevõtjate Liidu, Riigimetsa Majandamise Keskuse, Eesti Erametsaliidu ja Maanteeameti esindajate kohtumine Maanteeametis. Teema: veotranspordi efektiivsus ja massipiirangud, koostöö lahenduste leidmiseks.

Eesti Erametsaliit

Teisipäeval, 20. novembril osaleb Eesti Erametsaliidu tegevdirektor Priit Põllumäe Eesti maaelu arengukava meetme 1.5. infopäeval Järvseljal.

Kolmapäeval, 21. novembril toimub Eesti Erametsaliidu juhatuse koosolek.

Neljapäeval, 22. novembril osaleb Eesti Erametsaliidu jahinduse töögrupp kohtumisel Eesti Põllumeeste Keskliiduga, et arutada jahiseaduse eelnõuga seonduvaid küsimusi.

Neljapäeval, 22. novembril osaleb Eesti Erametsaliidu tegevdirektor Priit Põllumäe Eesti maaelu arengukava põllumajanduse arendamise töörühma koosolekul Põllumajandusministeeriumis.

Erametsakeskus

Teisipäeval, 20. novembril kell 12.00 -16.00 toimub Tartus, hotellis Tartu (Soola 3) koolitus „Metsaomanik ja maksud“ (jaanuar 2012 Tartus toimunud koolituse korduskoolitus). Räägitakse füüsilise isiku ja füüsilisest isikust ettevõtja maksustamisest metsamaterjali ja kasvava metsa raieõiguse müügil jt õigusaktidest metsa maksustamisel ning antakse selgitusi tulude deklareerimise – kulude mahaarvamise reeglite osas. Koolitusel teeb ettekande Maksu- ja Tolliameti maksunõustamise talituse juhtivspetsialist Eha Kütt. Koolitus on tasuta. Kohtade arv on täis. Registreerimine on lõppenud.

Kolmapäeval, 21. novembril kell 9.00 -13.00 toimub Põlvas, Pesa hotellis (Uus tn 5) koolitus „Metsaomanik ja maksud“. Räägitakse füüsilise isiku ja füüsilisest isikust ettevõtja maksustamisest metsamaterjali ja kasvava metsa raieõiguse müügil jt õigusaktidest metsa maksustamisel ning antakse selgitusi tulude deklareerimise – kulude mahaarvamise reeglite osas. Koolitusel teeb ettekande teeb Maksu- ja Tolliameti maksunõustamise talituse juhtivspetsialist Eha Kütt. Koolitus on tasuta. Kohtade arv on täis. Registreerimine on lõppenud.Koolituse läbiviimist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Pärnumaa Kutsehariduskeskuse Voltveti koolituskeskus

Esmaspäevast, 19. novembrist – reede, 7. detsembrini toimub Pärnumaa Kutsehariduskeskuse Voltveti koolituskeskuses (Peahoone tee 2, Tihemetsa, Saarde vald, Pärnumaa) tasuta koolitus „Raietöölise õpe – ettevalmistus kutseeksamiks“.

Maht: 80 tundi, kursuse kestvus vastavalt tunniplaanile 3 nädalat. Kursus annab algteadmised ja oskused töötamiseks raietöölisena, kes oskab teha raietöid, omab ülevaadet raietööde ohutusnõuetest, seadusandlusest, metsapuuliikidest, metsamaterjalidest, puiduvarumistehnoloogiatest, tunneb mootorsaage ja teisi töö- ning turvavahendeid, oskab neid korras hoida ja hooldada ja tunneb keskkonnaalaseid nõudeid raietöödel. Koolitaja/d: Arnold Schmidt, Arne Õismaa, Ruth Anton, Ergo Viirmaa, Marje Kask, Kaja Hiie, Erna Gross.

Erametsaomanike ühendused

Kolmapäeval, 21. novembril algusega 11.00 toimub Palamuse Metsaseltsi korraldamisel koolitus „Noorendike hooldamine ja puude valik raieks“. Kogunemine 10.30-11.00 Palamuse Rahvamajas. Teooria ja pärast praktiline õpe looduses Varbevere lähedal. Vajalik on ilmale vastav riietus. Orienteeruv kestvus 4 tundi. Üritus on tasuta.

Reedel 23. novembril algusega kell 14.00 toimub MTÜ Minu Mets õppeklassis koolitus „Metsaomaniku maksustamine“. Registreerumine kohustuslik, kohtade arv on piiratud. Osavõtt Minu Mets MTÜ liikmetele tasuta.

Allikas: Metsaselts.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.