Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 47. nädala eelinfo (2012-11-19 00:50:02)

Esmaspäev, 19. november
- Kell 15 vastab minister Seeder Riigikogu arupärimisele erimärgistatud kütuse teemal.

- Teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osaleb Brüsselis Euroopa innovatsioonipartnerluse konverentsil, kus tutvustatakse parimaid teadlaste-tootjate konsulentide koostöö näiteid ning toimuvad arutelud Euroopa innovatsioonipartnerluse käivitamiseks, et luua nn sild Horizon 2020 ja Maaelu Arengukava tegevuste vahel. Euroopa innovatsioonipartnerluse eesmärk on aidata kaasa uurimistulemuste rakendamisele tootmises ja innovatsiooni kiiremale elluviimisele.

Teisipäev, 20. november
- Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder on visiidil Lätis, kus külastab kohalikke piimatööstusi. Külastuse käigus tutvutakse Valmieras ja Jelgavas asuvate piimatööstustega ning arutatakse ühistegevuse rolli üle piimandussektori arendamisel. Delegatsiooni, kuhu lisaks ministrile kuuluvad põllumajandusministeeriumi ja Eesti Piimaliidu esindajad, võtab vastu Läti põllumajandusminister pr Laimdota Straujuma.

- Kell 15.30 osaleb põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti Riigikogus kohtumisel Peipsiääre toetusgrupiga, et arutada, kuidas aidata sealseil sibulatootjail oma toodangut paremini turustada.

Kolmapäev, 21. november
- Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder peab ettekande Riigikogu täiskogu istungil, kus on arutlusel Riigikogu avaldus Eesti põllumeeste kaitseks. Tegemist on Riigikogu esimese jõulise põllumajandusteemalise avaldusega Euroopa Liidu suunal. Arutelu ja ettekande täpne kellaaeg sõltub 2013. aasta riigieelarve seaduse eelnõu lugemisest.

- Kell 13 osaleb minister Seeder Riigikogu infotunnis, kus vastab Riigikogu liikmete küsimustele.

- Kell 14–16 toimub põllumajandusministeeriumi väikeses saalis kalandusnõukogu istung, mida juhatab põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. Päevakavas on püügikoormuse reguleerimise kava tutvustamist, Euroopa Kalandusfondi 2007–2013 toetuste ajakava 2013. aastaks ning Euroopa Kalandusfondi 2007–2013 rakenduskava muudatuste tutvustamist.

- 21.-23. novembrini toimub Eestis Eesti-Vene põllumajandusalase konsultatiivrühma 2. töökohtumine, mille peamised teemad on:
- vastastikuse kaubavahetuse edendamine ja põllumajandussaaduste impordi ja ekspordi alase infovahetuse korraldamine;
- põllumajanduskaubanduse kontrolliorganite vahelise koostöö edendamine;
- kogemuste vahetus teadusarenduse, tõuaretuse, maaelu, turismi ja mahepõllumajanduse valdkondades
- maakondade-vaheline koostöö Vene osapoole juht on Artjom Tsinamdzgvrišvili, Venemaa põllumajandusministeeriumi välissuhete osakonna juhataja asetäitja. Eesti osapoole juht on välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Ruve Šank. Konsultatiivrühm tegutseb Eesti ja Vene ministrite poolt allkirjastatud ühisavalduse alusel.

Neljapäev, 22. november
- Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb Vabariigi Valitsuse istungil
- Algusega kell 11 toimub Eesti Põllumajandusmuuseumis V noorteadlaste konverents, kus ettekandeid peavad noored uurijad Eesti Maaülikoolist, Tartu Ülikoolist ja Tallinna Tehnikaülikoolist.


Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.