Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Teabepäeval selgitatakse, kuidas valida sobivat elektri hinnapaketti (2012-11-15 01:51:22)

Reedel, 16. novembril kell 17 kutsub Tartu Majaomanike Ühing huvilisi raekoja saali elektriteemalisele teabepäevale, kus infot jagavad Tartu Regiooni Energiaagentuuri eksperdid.

„Järgmise aasta 1. jaanuarist avaneb elektriturg ka väiketarbijatele ja nii maja- kui korteriomanikel tuleb valida endale sobivaim elektri hinnapakett. Otsus tuleb langetada hiljemalt 10. detsembriks. Paljudel elektritarbijatel on see otsus veel tegemata ja teabepäeval soovimegi anda näpunäiteid, kuidas hinnapaketti valida ja mida selle juures silmas pidada. Erapooletut nõu annavad Tartu Regiooni Energiaagentuuri eksperdid,“ tutvustas Tartu Majaomanike Ühingu juhatuse esimees, Riigikogu liige Margus Hanson.

Tartu Regiooni Energiaagentuuri direktor Martin Kikas ja agentuuri energeetikaekspert Tiit Pikk räägivad teabepäeval elektrituru avanemisega kaasnevast ja sobiva hinnapaketi valimisest.

Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.