Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kiirguskeskus saab kümneaastaseks (2006-01-26 16:23:02)

 

Keskkonnaministeeriumil on rõõm teatada, et kiirgusohutuse tagamisega tegelev Kiirguskeskus tähistab oma esimest juubelit!

Juubeli puhul korraldab Kiirguskeskus reedel, 27. jaanuaril rahvusvahelise seminari, kus esinevad ettekannetega Eesti kiirguskaitse arengus olulist rolli omanud inimesed. Ürituse avab keskkonnaminister Villu Reiljan.

Nii seminari kui ka juubeli puhul antakse välja raamat, mille eesmärgiks on kajastada kiirguskaitse arenguid taasiseseisvunud Eesti Vabariigis. Samuti tehakse kokkuvõtteid Kiirguskeskuse kümnest tööaastast ning arutakse tulevikuperspektiive.

Lisaks ministrile osalevad üritusel Keskkonnaministeeriumi kantsler Annika Velthut ning abiminister Olavi Tammemäe.

Kiirguskeskus alustas Keskkonnaministeeriumi haldusalas oma tööd iseseisva riigiasutusena 1996. aasta 1. jaanuaril. Kiirguskeskuse peamiste tegevuste hulka kuuluvad kiirgustegevuslubade taotluste menetlemine, kiirgusohutust kindlustavate teenuste osutamine ja keskkonna kiirgusseire korraldamine.

Lisaks sellele täidab Kiirguskeskus ka pädevate asutuste - Keskkonnaministeeriumi ja Keskkonnainspektsiooni - nõustaja rolli, osaleb kiirguskaitset puudutava seadusandluse ettevalmistamisel ning on mitmete kiirguskaitse- ja tuumaohutusega tegelevate rahvusvaheliste organisatsioonide kontaktpunktiks Eesti Vabariigis.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 26.01.06 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.