Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Konverentsil arutletakse taastuvenergia rolli üle Eesti energiaportfellis (2012-11-07 14:40:43)

Neljapäeval, 8. novembril toimub Tartus Eesti Maaülikooli peahoone aulas konverents „Taastuvate energiaallikate uurimine ja kasutamine XIV“ (TEUK – XIV).

TEUK-ist on aastate jooksul kujunenud Eesti üks olulisemaid taastuvenergiaalaseid konverentse, kus käsitletakse tänasel päeval Euroopa ja ka globaalse taastuvenergiaalase arendustegevuse fookuses olevaid teemasid: taastuvenergia ressursid, nende tootmine ja kasutamine. „Erinevalt mitmetest rahvusvahelistest konkurentidest keskendume meie oma konverentsiga eeskätt kohalikele probleemidele ning Eesti teadurite poolt teostatud uuringutele ja projektidele,“ rääkis konverentsi korraldaja, Eesti Maaülikooli taastuvenergia keskuse spetsialist Elis Vollmer. Sellel aastal räägitakse konverentsil näiteks tuuleenergia ühistutest, taastuvkütuste kasutamisvõimalustest ja kaugkütte tulevikuperspektiividest, samuti soojuspuuraukude mõjust põhjaveele ning Eesti energiamajanduse pikaajalisest arengukavast. Samuti on võimalik tutvuda stendiettekannetega ning osaleda diskussioonis, mis keskendub taastuvenergia rollile Eesti energiaportfellis.

Konverentsi korraldavad Eesti Maaülikooli taastuvenergia keskus ja Eesti Teadusagentuur koostöös Eesti Taastuvenergia Kojaga. Konverentsi toimumist toetab Euroopa Liit Regionaalarengu fondi kaudu.

Konverentsiga samal ajal toimub Eesti Maaülikooli raamatukogus taastuvenergiaalase kirjanduse näitus.


Allikas: Eesti Maaülikooli 07.11.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.