Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Botaanikaaia aasta viimane näitus on pühendatud taimedele vanades pühakirjades (2012-11-06 03:50:28)

10.-18. novembrini saab külastada Tallinna Botaanikaaia selle aasta viimast näitust „Taimed vanades pühakirjades“.

Näitusel leiab vastused sellistele küsimustele nagu mis puu on siis ikkagi see hea ja kurja tundmise puu, millest kirjutatakse piiblis või mis on taevamanna, mida ülistatakse nii piiblis kui koraanis? Mis puu on aga zaqqum, mida moslemid põrgufloora esindajaks on pidanud? Milliseid saladusi peidavad endas maailma vanimad pühakirjad – vedad, kus kirjutatakse ka soovetäitvatest puudest kalpavriksadest ja surematuks tegevast Soma joogist? Aasta viimasel näitusel püüamegi piiluda neid küsimusi ümbritseva saladusteloori alla.

“Botaanikaaed lõpetab näituste aasta alati mõne müstilise ning paeluva teemaga“, seletab Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. „Näituste külastavus tänavusel aastal on olnud pidevas tõusujoones ning seetõttu ootame ka algavale näitusele suurt huvi“, lisab Kähr.

Näituse kuraatoriteks on Krista Kaur, Taimi Puusepp ja Urmas Laansoo Tallinna Botaanikaaia keskkonnahariduse osakonnast.


Allikas: Tallinna Botaanikaaia 05.11.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.