Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo 5.-11. novembrini (2012-11-05 18:15:44)

Esmaspäeval,
5. novembril kell 13-15 osaleb keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus koos majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsiga energiasäästunädala avaürituse debatil “Eesti 2020+ energeetika ja elanikkonna energiatarbimine”. Debatt toimub Sokos Hotel Viru (Viru väljak 4) Bolero saalis. Eelregistreerimine e-posti aadressil reg@kredex.ee.

Kolmapäeval, 7. novembril algusega 17.30 toimub Viljandi Linnaraamatukogu III korruse näitustesaalis (Tallinna tn 11/1) loodusõhtu „Mägede ilu ja valu“. Loodusõhtu külaliseks on fotograaf, alpinist ja treener Jaan Künnap. Osalemine on kõigile tasuta.

Kolmapäeval, 7. novembril algusega kell 13 toimub Pärnu Keskraamatukogu saalis liigiti kogutud jäätmete taaskasutamise teemaline teabepäev koolidele. Esitletakse jäätmeteemalist õppevahendit/rändnäitust.
Ettekanded käsitlevad jäätmekäitluse korraldamist Pärnu linnas, kogutud jäätmete käitlemist Paikre Sorteerimisjaamas, pandimärgiga pakendite kogumissüsteemi ning plastikpakenditest taaskasutusdetailide valmistamist Eestis.

Neljapäeval, 9. novembril algusega kell 11 toimub Anija mõisas Anija looduskaitseala kaitsekorralduskava avalikustamiskoosolek. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Neljapäeval, 8. novembril algusega kell 15 toimub Varbla vallavalitsuse saalis Sõmeri hoiuala kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosolek. Kaitsekorralduskava aastateks 2013-2022 on avalikul arutelul ajavahemikul 1.-8. november 2012.

Neljapäeval, 8. novembril algusega kell 10.30 toimub Keskkonnateabe Keskuse (Mustamäe tee 33, Tallinn) I korruse saalis Seirefoorum 2012 “Kuidas hinnata Eesti keskkonna seisundit”. Osalemine on kõigile tasuta, ent vajalik on etteregistreerimine. Kohtade arv on piiratud.

Neljapäeval, 8. novembril algusega kell 17 toimub Loodusmuuseumis loeng “Mille poolest on planeet Maa unikaalne päikesesüsteemis”. Lektor on Juho Kirs. Loengus saab teada, miks on Maa „elu paradiisis”, Kuu „planetaarne surnuaed”, Veenus „planetaarne põrgu” ning Marss „planetaarne kivikõrb”.

Reedel, 9. novembril avatakse Loodusmuuseumis fotonäitus “Vereta jaht”.Vereta jaht on pärisjahile sarnanev jaht, kus relvadeks on fotokaamerad ja laskemoonaks mälukaardid ning jahisaagiks hulgaliselt looma – ja looduspilte. Näitus on avatud aasta lõpuni.

Reedel, 9. novembril esineb Maa-ameti peadirektori I asetäitja peadirektori ülesannetes Raivo Vallner ettekandega Tallinnas toimuval rahvusvahelisel Läänemere strateegia konverentsil. Ettekanne „Eduka koostöö aluseks on kvaliteetsed andmed“ keskendub peamiselt ruumiandmetele ehk kaartidele. Tegu on oluliste andmetega, millel tugineb ka majanduse-, pääste- ja keskkonnaalane koostöö. Maa-amet on Eesti suurim riiklik ruumiandmete tootja, haldaja ja levitaja, täites olulist osa selle valdkonna arengus.

Laupäeval, 10. novembril kell 12.00-12.45 ja 13.30-14.15 saab Loodusmuuseumis vaadata nukuetendust “Mineraalide lood”. Mehis Heinsaare nukuetenduse peategelased on päkapikk, kes tahab kõike teada, ning kolm mineraali: merevaik, kassikuld ja sool. Loo esitab Miksteater, etendus sobib eelkõige koolieelikutele ja algklasside õpilastele. Etendust pääseb vaatama muuseumipiletiga.
Keskkonnaamet teatab, et on algatanud Naissaare maastikukaitseala
kaitsekorralduskava koostamise. Kuni 15. novembrini saab
kaitsekorralduskavaga tutvuda keskkonnaameti kodulehel
(http://www.keskkonnaamet.ee/public/Naissaare_KKK_25102012.pdf) ja
Viimsi vallavalitsuses.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.