Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumis toimub radooniseminar (2012-11-02 12:35:51)

Neljapäeval, 15. novembril toimub Keskkonnaministeeriumis radooniseminar, mille eesmärk on tutvustada radooni mõõtmise viise ning Euroopa Liidus kavandatavaid radooniga seotud nõudeid. Seminarile on oodatud kõik huvilised, kes antud teemaga oma igapäevatöös kokku puutuvad.

Seminaril saab kuulata ettekandeid radoonist ja Eestis läbi viidud radooniuuringutest. Samuti tutvustatakse pinnases ja siseruumides radooni mõõtmise erinevaid meetodeid ning antakse ülevaade radoonialastest uuendustest Euroopa Liidus ja Eesti plaanidest radoonimõõtmises.

Ettekandeid teevad valdkonna spetsialistid ja eksperdid, näiteks Valter Petersell Eesti Geoloogiakeskusest, kes räägib Eesti loodusliku radooni allikatest ja nendest pinnaseõhus kujuneva radoonisisalduse selgitamisest.

Loengute kuulamine on osalejatele tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine. Registreerimiseks tuleb hiljemalt 14. novembriks saata e-kiri Keskkonnaministeeriumi kliima- ja kiirgusosakonna peaspetsialistile Reelika Runnelile (reelika.runnel@envir.ee).


Allikas: Keskkonnaministeeriumi 02.11.2012


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.