Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet kutsub kodanikeühendusi õnnetuste ennetamise alasele koostööle (2012-10-31 12:00:08)


Päästeamet kuulutab välja projektikonkursi mittetulundusühendustele, eesmärgiga ärgitada kodanikeühendusi leidma lahendusi ohutusalastele kitsaskohtadele. Päästeamet ootab projekte, mis aitavad ära hoida tulekahjusid ja veeõnnetusi. Kokku on võimalik projektikonkursi „Õnnetuste ennetamine 2013“ kaudu toetada erinevaid projekte kuni 50 000 euroga.

„Rahastame neid ideid, mis aitavad kaasa õnnetuste ja nende tagajärgede ära hoidmisele. Toetust saavad projektid, mis annavad inimestele oskusi õnnetusi ennetada ja ka kindlustunnet õnnetustega toimetulekuks“ ütles projektikonkursi koordinaator Tiina Laube.

Eelmisel aastal esitati Päästeametile kokku 21 projektitaotlust, millest viis said ka toetust. 2012. aastal toetust saanud algatuste kaudu toimusid näiteks Ida-Harjumaa Invaühingu liikmetele praktilised koolitused veekogude iseärasustest ja ohutust käitumisest siseveekogudel ning merel. MTÜ Elva Vabatahtlik Tuletõrjeühing külastas oma piirkonnas 80 hajaasustuses paiknevat majapidamist, et rääkida inimestele kodusest tuleohutusest ning sellest, kuidas hädaolukorras tegutseda.
Sel aastal osaleb projektides kokku üle kolme tuhande inimese.

Päästeameti projektikonkursile on üheteistkümne aasta jooksul esitatud kokku 351 taotlust, millest toetuse on saanud 114.


Allikas: Päästeameti 31.10.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.