Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 29. oktoobrist – 4. novembrini (2012-10-29 00:18:25)

Esmaspäevast kolmapäevani, 29.-31. oktoobrini osaleb EMHI peadirektor Jalmar Mandel Genfis Maailma Meteoroloogiaorganisatsiooni (WMO) erakorralisel kongressil, kus peamisteks eesmärkideks on heaks kiita organisatsiooni tegevusplaani ning ametivolituste ja kodukorra määramine. Kohtumisele on kutsutud kõik WMO liikmesriigid.

Esmaspäeval, 29. oktoobril algusega kell 14 toimub Karksi vallamajas Karksi maastikukaitseala kaitsekorralduskava aastateks 2013-2022 tutvustus. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Teisipäeval, 30. oktoobril algusega kell 14 toimub Vändra vallavalitsuse hoones Tellissaare hoiuala kaitsekorralduskava aastateks 2013-2022 tutvustus. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Teisipäeval, 30. oktoobril algusega kell 10 tutvustatakse Rapla haldushoones (Tallinna mnt 14, II korrus, Rapla) Kastna hoiuala kaitsekorralduskava. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Teisipäeval, 30. oktoobril algusega kell 16 toimub Kõrgesaare vallamaja saalis (Kõpu mnt 8) Tahkuna looduskaitseala kaitsekorralduskava tutvustamine. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud isikud.

Teisipäeval, 30. oktoobril algusega kell 16 toimub Türi vallavalitsuse saalis Türi maasikukaitseala (osaliselt Türi-Karjaküla ja osaliselt Pärnu jõe loodusala) kaitsekorralduskava tutvustamine. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.
Kolmapäeval, 31. oktoobril algusega kell 18 toimub Kuressaare Keskkonnaameti kontoris loodusõhtu “Kalade elukeskkonnast ja suhtlusmaailmast”. Dr Arvo Tuvikene Eesti Maaülikooli Limnoloogiakeskusest annab ülevaate kaladest ja nende nõudlustest elukeskkonnale. Toob näiteid ekstreemsetest tingimustest, millega kalad peavad hakkama saama ning kõneleb ka Läänemere reostusest ja selle mõjust kaladele. Osalejad kuulevad, milliseid helisid kalad tekitavad, saavad teada, kuidas ja milleks nad neid tekitavad. Oodatud on suured ja väikesed loodushuvilised. Loodusõhtu on kõgile tasuta.

Kolmapäeval, 31. oktoobril algusega kell 15 toimub Viru-Nigula vallavalitsuses (Kirikaia 2, Viru Nigula) Letipea maastikukaitseala kaitsekorralduskava tutvustamine. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Neljapäeval, 1. novembril toimub Kärdlas Hiiumaa muuseumis X kohanimepäev, kus esineb ettekandega „Riiklik kohanimeregister ja seos riigi infosüsteemiga“ Maa-ameti aadressiandmete osakonna juhtaja kt Mall Kivisalu. Kohanimeregistri (http://xgis.maaamet.ee/knravalik/) pidamise eesmärk on teabe kogumine ja registreerimine Eesti kohanimede kohta, selle teabe töötlemine ja säilitamine ning kättesaadavaks tegemine. Maa-amet on kohanimeregistri volitatud töötleja. Kohanimepäeva korraldavad Siseministeerium ja kohanimenõukogu, osalema on oodatud lisaks selle valdkonnaga tegelevatele ametnikele ka koduloo-, ajaloo- ja kohanimehuvilised.

Neljapäeval, 1. novembril algusega kell 10 toimub Võrumaal, Haanja vallas, Loogamäel projekti "Roheline koridor" raames talgupäev, talgud Luutsniku oja kallaste korrastamiseks ja veerežiimi taastamiseks. Lisaks praktilisele tegevusele räägitakse lähemalt ka rohunepist, kelle endine mänguala asub talgualal. Oodatud on kõik talguhuvilised. Kaasa võtta hea tuju, ilmastikule vastavad rõivad ja kummikud. Töövahendid saab kohapeal.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.