Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 43. nädala eelinfo (2012-10-22 01:56:09)

Esmaspäev, 22. oktoober

- 22. ja 23. oktoobril osaleb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder Luksemburgis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusnõukogu istungil, kus arutatakse otsetoetuste ja turukorralduse määrusi, Euroopa merendus- ja kalandusfondi määruse eelnõu ning Läänemere kalakvootide teemal.
- Minister Seeder osaleb nõukogu raames Balti riikide ühiskohtumistel põllumajandusvoliniku Dacian Ciolose, Itaalia põllumajandusministri Mario Catania ning Hispaania põllumajandusministri Miguel Arias Canete’ga. Kohtumistel arutatakse ühise põllumajanduspoliitika reformi ning Balti riikide ministrid selgitavad oma positsiooni konkurentsitingimuste, sh otsetoetuste kiirema võrdustamise vajaduse kohta. Minister Seederit saadavad kohtumistel asekantsler Illar Lemetti ja Eesti esinduse põllumajandustalituse direktor Peeter Seestrand.

Teisipäev, 23. oktoober
- Põllumajandus- ja ja kalandusnõukogu istung jätkub aruteluga uue merendus- ja kalandusfondi määruse eelnõu kohta.

Reede, 26. oktoober
- Eesti Maaülikooli peahoones toimub Eesti Põllumeeste Keskliidu konverents “Üksteist aastat Euroopa Liidus – kahekiiruseline põllumajandus
– kus on solidaarsus”, kus minister Helir-Valdor Seeder peab kell 11.40 ettekande ÜPP läbirääkimistest Euroopa Komisjoni ja EL riikide põllumajandusministritega.
- Kell 14.05 peab põllumajandusturu korraldamise osakonna juhataja Mai Talvik ettekande “Tuleviku otsetoetused: kellele ja mille eest?”
- Kell 14.25 peab maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban ettekande Maaelu arengukava 2014-2020 meetmetest.
- Kell 14.45 räägib PRIA peadirektor Jaan Kallas PRIA rollist MAK 2014-2020 ettevalmistamisel.
Kell 10 algab Põllumajandusministeeriumi suures saalis teabepäev väike- ja perepagarite arenguvõimalustest. Teabepäeva korraldab Eesti Pagarite Selts koostöös Põllumajandusministeeriumiga.

- 26. ja 27. oktoobril osalevad loomatervise, loomakaitse ning toiduhügieeni büroode ametnikud Tartus toimuval konverentsil “Veterinaarmeditsiin 2012”. Suurloomasektsioonis toimuvad ettekanded näiteks Salmonella leidude, statistika ja tundlikkuse kohta antimikroobsete ainete suhtes, sigade aafrika katku tõrje- ja ennetustegevuste kogemustest Leningradi oblastis, lammaste ning hobuste haigustest. Väikeloomasektsioonis on põhiteemaks veterinaarhambaravi. Konverentsi korraldavad Eesti Loomaarstide Ühing ja Eesti Väikeloomaarstide Selts.

Laupäev, 27. oktoober
- Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti osaleb külaliikumise Kodukant 15. aastapäeva konverentsil Paides ning peab seal kell 12 ettekande “Maaelu arengutest perioodil 2014-2020”.

Allikas: Põllumajandusministeerium









Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.