Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Esmaspäeval algavad Tähtvere päevad (2012-09-29 04:03:21)

Esmaspäeval algavatel Tähtvere päevadel on tartlastel ja linna külalistel kuue päeva jooksul võimalik tutvuda Tähtvere linnaosa asutuste ja neis toimuvaga.

Avatud on õpitoad ja näitused, toimuvad kontserdid ja vestlusringid. Traditsiooniliselt on linnaosa päevadel avatud Karl Ristikivi kortermuuseum ja Endel Taniloo ateljeemuuseum. Ristikivi muuseumis toimub salongiõhtu, kus reisimuljeid kirjaniku käidud radadelt jagavad Ristikivi seltsi liikmed.

Kunstihuvilised saavad kätt proovida lastekunstikooli õpitubades, käsitööhuvilised Jakobi Mäe Kultuurikojas ja päevakeskuses, tantsuhuvilisi oodatakse laupäeval Tähtvere tantsukeskusesse. Toimub loodusretk dendroparki, lastele korraldatakse orienteerumishommik. Kõiki loodusesõpru kutsutakse Elistvere loomapargi asukatele tammetõrusid korjama.

Kultuurihuvilisi oodatakse Saksa Kultuuri Instituuti tänast elu-olu kajastavale etendusele, muusikahuvilisi kirikukontserdile ja rahvakultuuri huvilisi uudistama Röntyska esinemist.Nõuandeid jagatakse aiapidajatele ja tervislike eluviiside järgijatele.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 28.09.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.