Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandustoodetele lisandväärtuse andmine saab juurde 3,4 miljonit eurot toetusraha (2012-09-27 15:10:43)

Vabariigi Valitsus kiitis tänasel istungil heaks Eesti maaelu arengukava muudatuse, millega suurendatakse põllumajandustoodetele ja metsasaadustele lisandväärtuse andmise toetusmeetme eelarvet 3,4 miljoni euro võrra.

„Põllumajandus- ja metsandussektori nagu ka kõigi teiste valdkondade konkurentsivõime parandamisel on olulisel kohal toodangule suurema lisandväärtuse andmine,“ ütles põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. „Maaelu arengukava muudatusega loome tootjaile lisavõimalusi investeeringuteks toidutööstuse efektiivsuse tõstmisesse.“

Meetme 1.6 eelarvet suurendatakse uute toodete arendamise alase koostöö meetme 1.7.1 eelarvest, kus on esitatud projektide oodatust madalama kvaliteedi tõttu tekkinud eelarve ülejääk. Vaatamata erinevatele tegevustele, on mõlema meetme puhul eesmärgiks põllumajandus- ja metsandussektori konkurentsivõime tõstmine.

Augusti lõpuks oli arengukava 935 miljoni euro suurusest eelarvest 82% kohustustega kaetud ning 61% ka reaalselt toetuse saajatele välja makstud. Arengukava vahendeid on võimalik kasutada kuni 2015. aasta lõpuni.


Allikas: Põllumajandusministeeriumi 27.09.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.