Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 39. nädala eelinfo (2012-09-24 11:33:59)

Esmaspäev, 24. september

- Esmaspäeval ja teisipäeval toimub Brüsselis EL põllumajandus- ja kalandusnõukogu. Peateemadena arutatakse ühise põllumajanduspoliitika reformipaketi maaelu ja turukorralduse määruse eelnõusid ning Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi määruse eelnõud. Nõukogus osalevad põllumajandusministeeriumi asekantslerid Peeter Seestrand, Toomas Kevvai ja Illar Lemetti ning eurokoordinatsiooni büroo juhataja Jaanus Heinsar.

Neljapäev, 27. september
Põllumajandusministeeriumis toimub “Eesti kalanduse strateegia 2014–2020” ettevalmistav ekspertkomisjoni istung, kus arutatakse järelevalve ja püügikorralduse küsimusi. Komisjon koosneb sektori ja ministeeriumi esindajatest, istungit juhatab toiduohutuse ja kalanduse asekantsler Toomas Kevvai.

Reede, 28. september

- Kell 10 algab Tallinnas Nordic Hotel Forumis rahvusvaheline ümarlaua-arutelu "Innovatsiooni ja heade tavade juurutamine, tulemuslikkus ja jätkusuutlikkus maapiirkondades", kus osalevad ministeeriumi ning sektori esindajad, delegatsioonid Bulgaariast, Maltalt ja Portugalist ning Euroopa Komisjoni põllumajanduse ja maaelu arengu peadirektoraadi esindaja Brüsselist. Üritus toimub EL ühise põllumajanduspoliitika 50 aasta möödumist tähistava Euroopa Komisjoni infokampaania raames.

- 28. ja 29. septembril toimuvad Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli õppetalu maadel Eesti Künnimeistrivõistlused, kus võtavad mõõtu 14 künnimeistrit, 11 noorkündjat ja 6 väliskülalist Lätist ja Luksemburgist, kokku 31 võistlejat.

Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.