Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Täna selguvad „Kõrghoone Kuningas“ ja „Pritsumees 2012“ (2012-09-19 10:42:02)

Täna toimub toimub Tallinnas Sokos Hotel Virus ning selle platsil tuletõrjespordi võistlused „Kõrghoone Kuningas“ ning „Pritsumees 2012“. Sama ürituse raames toimub Tammsaare pargis ohutuspäev, mille raames tutvustatakse põnevate tegemiste kaudu linnaelanikele ohutust.

Tänavu toimub „Kõrghoone Kuninga“ trepijooks 13. korda. Kõrghoone Kuninga tiitli nimel tuleb liikuda ligikaudu 22-kilogrammise päästevarustusega mööda Sokos Hotel Viru treppe 22. korrusele.
„Kõrghoone Kuninga“ võistlusel osaleb ka kaks päästjat Leedust, lisaks tutvuvad üritustega külalised Riiast ja Vilniusest.

14. korda toimuva „Pritsumees“ võistluse raames viiakse läbi neli harjutust: takistusriba, voolikuharjutus ja kombineeritud harjutus, arvesse läheb ka kõrghoone jooksul saadud tulemus. Võistlused toimuvad Sokos Hotel Viru platsil ning on pealtvaatajate jaoks avatud.
Ohutuspäev Tammsaare pargis toimub kell 11.00-14.00. Selle raames tutvustatakse ohutusala, päästeautot, demineerijate varustust ning näidishargnemist päästeauto varustusega. Kell 12.00 ja 13.00 toimub demoesinemise käigus põleva õli kustutamine.

„Võistlusena on tegemist tugeva füüsilise pingutusega, kus on vaja head ettevalmistust, sitkust, tahtejõudu, koormustaluvust ja vastupidavust. Kogu võistlus annab ühtlasi aimu päästjate igapäevatööst, mida on põnev jälgida kõikidel pealtvaatajatel“, sõnas võistluse peakohtunik Raoul Raidna.

Üritusi korraldatakse Sokos Hotel Viru 40. juubeliaasta raames. „Kõrghoone Kuninga jooks sai alguse 13 aastat tagasi Viru hotellis ja nii oli meil au olla ka selle traditsiooni alguse juures. Viru jaoks on kuningaks ennekõike turvalisus, mida pakub meie klientidele suurepärane koostöö Päästeametiga“. ütles Sokos Hotel Viru tegevdirektor Anu Soosaar.

Toetavad Sokos Hotel Viru, HNK Analüüsitehnika OÜ, Viru Keskus, Interfire OÜ, Pürovel SPA & Sport ja Tallinna Kiirabi.


Allikas: Päästeameti 19.09.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.