Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Neljapäeval on ainult üks kord võimalik kuulda Terminaatori erikontserti Kadrioru pargis (2012-09-18 10:46:14)

Neljapäeval, 20. Septembril, kell 19.00 süttivad taas rahulikus Kadrioru pargis tuhanded küünlad ja tõrvikud. Nüüdseks juba iga-aastase suursündmuse jooksul, on võimalik näha erinevaid valguslahendusi, elavat tuld ja kõrgtasemelist kultuuriprogrammi.

Selle aasta Valgus kõnnib Kadriorus peaesinejateks on terve seltskond tasemel muusikuid ja artiste. Kell 21.00 algaval lõpukontserdil saab kuulata ainulaadset ja kordumatut Terminaatori akustilist erikontserti.

Ligi kahe tunnine kontsert ärkab ellu koostöös C-jami, Tiit Kikase ja Rosanna Lintsiga. C-jamile on see päev ka teist moodi tähtis. Samal päeval antakse välja ka oma uus plaat, kus Eesti mehed teevad sügava kummarduse legendaarsele briti ansamblile „Queen“, andes välja C-jami esimese duubelplaadi Pictures at an Exhibition – QUEEN” (Pildid näituselt — QUEEN). Koos C-jamiga võib laval näha ka Vk Rütmika Võimlesmiskooli artiste.

Terminaatori jaoks on tegemist ühe erilisema kontserdiga nende karjääri jooksul. Esimest korda astutakse lavale kavaga mis on ümber arranžeeritud vaid üheks õhtuks ja nendele muusikutele kes sellel õhtul laval viibivad. Kindlasti saab olema elamuste rohke õhtu ja üritame pakkuda inimestele ainulaadsel õhtul, ainulaadse kontserdielamuse, ainulaadse kooseisuga, tulede ning müstika keskel, rääkis Jaagup Kreem.

Teiste seas astuvad valgusfestivalil õhtu jooksul pargi lavadele Mari Pokinen, ansambel Outloudz ja Iiri tantsutrupp Ailish,

Tuletame ka kõigile autojuhtidele meelde, et sellel nädalal saab juhiluba ette näidates ka ühistranspordiga täiesti tasuta sõita, et vältida suurt liiklusummikut Kadriorus.

Õhtune programm on kõigile tasuta.


Allikas: Valgus kõnnib Kadriorus 2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.