Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsanduse eelinfo 17. - 23. septembrini (2012-09-18 03:43:32)

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit


Kolmapäeval, 19. septembril kell 14.00 toimub Tallinna Tehnikaülikooli puidutöötlemise õppetoolis magistrandidele õppeaines "Puidutööstuse arengusuunad" loeng Eesti metsa- ja puidutööstusest. Lektor on Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu tegevjuht Ott Otsmann.

Erametsaomanike ühendused


Neljapäeval, 20. septembril kell 13.00 on õppepäev metsaomanikele ja ettevõtjatele Viljandis (Vabaduse plats 4 III korruse saalis). Teema: "Metsameetme 1.5 määruste muudatused " Õppepäeva toetab SA Erametsakeskus ja õppepäev on metsaomanikele tasuta.

Neljapäeval, 20. septembril algusega kell 10.00 toimub Valgamaa Erametsaühingu korraldamisel Sangastes tasuta õppepäev teemal "Ohutud töövõtted raietöödel. Uute saemudelite ja metsatarvikute tutvustus". Lektor on Kaido Saar (Metsatark OÜ). Kogunemine kell 10 Sangaste lossi parklas.

Laupäeval, 22. septembril toimub Saaremaal Metsahuviliste Seltsi õppepäev metsa uuendamise teemal.
Lektor on RMK taimla- ja seemnemajanduse osakonna juhataja Esko Krinal. Praktilist istutamist õpetab Saare Mets ja Puu OÜ juhataja Aivar Antsov. EMK toetustest metsaomanikele räägib MHS esindaja Margo Rüütel. Üritus on osalejatele tasuta.

Pühapäeval, 23. septembril toimub Hiiumaa Metsaseltsi õppepäev Pulistes, kus tutvustatakse meetme 1.5.1 toel varasemalt soetatud metsatehnikat ja räägitakse uuest toetusvoorust. Firma Systemseparation Ltd reklaamib oma ulukitõrjevahendit "Trico" .


Allikas: Metsaselts.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.