Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
20. septembril saab taas üks suvehooaeg Kadrioru pargis läbi (2012-09-14 11:59:19)

20. septembril saab Kadrioru pargis läbi taas üks suvehooaeg ning ootama jäädakse juba järgmisel aastal toimuvat Kadriorg 295 juubeli aastat. Antud aasta aga lõpetab taas Eesti suurim tule ja müstika õhtu Valgus kõnnib Kadriorus, mis sellel korral toimub juba seitsmendat korda Kadrioru pargi alal.

Õhtu algab kell 19.00 Kadrioru Luigetiigil Mari Pokineni kontserdiga, mis on ka sissejuhatuseks eeloleva õhtu programmile.

Kell 20.00 tuleb Kadrioru Kontserdiväljakul lavale Outloudz, kes annab juba veidi tavapärasest popilikuma alatooniga kontserdielamuse pargi külalistele.

Kell 20.00 toimub ka teine sündmus - Kadrioru lossi ees tuleb külaliste soovil taas lavale Iiri tantsushow, mida esitab tantsutrupp Ailish ning kui hästi läheb, saavad pargi külalised ka paar Iiri tantsu sammu selgeks õppida.

Kell 21.00 algab Kadrioru Pillapalu platsil õhtu suursündmus ja viimane kontsert. Nagu igal aastal on õhtu lõpetuseks pakkuda midagi teistsugust ja omanäolist. Samuti on ka 2012. aasta ning lõpukontserdi ajal võib koos mängimas näha legendaarset Terminaatorit, C-Jami, Tiit Kikast ja ei puudu ka üllatusesinejad ning muusikasse komponeeritud võimas ilutulestik.

Sündmus on kõigile tasuta!


Allikas: Valgus Kõnnib Kadriorus projektijuht Caspar Lootsmann




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.