Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Rahvusvaheline erametsanduse konverents (2006-01-16 10:52:00)


16. jaanuaril avas keskkonnaminister Villu Reiljan Eesti Erametsaliidu ja ELO (European Landowners Organisation) korraldatava rahvusvahelise konverentsi, kus peateemaks on erametsanduse roll Balti mere äärses piirkonnas.

"Erametsaomanikud on kõige olulisem ühiskonna osa meie metsapoliitika elluviimisel. Nende teadlikkusest, motivatsioonist ja traditsioonidest sõltub, et kuidas Eesti ja kogu Euroopa metsi majandatakse täna ja tulevikus," märkis keskkonnaminister Villu Reiljan.

Konverentsil tulevad ettekanded Erametsaliidult, Erametsakeskuselt, Keskkonnaministeeriumilt ning Metsakaitse- ja Metsauuenduskeskuselt. Samuti on kohal esinejad ELO-st ja Euroopa Liidu Metsanduskomisjonist.

"Oluline on, et metsaomanikud hakkaks senisest enam tegema koostööd nii siseriiklikul kui rahvusvahelisel tasandil. See tagaks parima knowhow kiire rakendamise erametsade majandamisel, mastaabiökonoomia nende toodete müügile ja teenuste sisseostmisele ning enam arvestamise Euroopa ettevõtlus- ja maaeluarengute kavandamisel," lisas Reiljan.

Konverentsil annavad ülevaate oma maade metsandusega seonduvast osalejad Soomest, Rootsist, Lätist, Leedust, Iirimaalt.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 16.01.2006 pressiteade.

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.